Reacții ale susținătorilor lui Vadim la anunțul cumetriei cu Ponta

Vestea că liderul PRM Corneliu Vadim Tudor îl susține în turul doi pe candidatul PSD Victor Ponta nu le-a căzut bine unora dintre alegătorii săi.

Pe pagina de Facebook a Tribunului au fost postate o serie de mesaje de către persoane care spun că l-au susținut pe Vadim și care contestă alianța acestuia cu Victor Ponta.

Redăm câteva dintre aceste mesaje care erau vizibile miercuri dimineață

Madalina Bogaciu Adio domnule Vadim, pt mine nu mai existi ! Lingi unde scuipi, ne-ai dezamagit. Nu poti si nu ai dreptul sa ne spui cu cine sa votam. Rusine !!!

Robert Bumbaru Domnule Vadim m ati dezamagit si nu doar pe mine..
.pana acum doua saptamani il infierati pe bastardul Ponta..iar acum il pupati in CUR….sa va fie Rusine…..Curve politice ce sunteti…AMANDOI!!!!!!!

Constantinostragonpulos Tom PRM sustine pe Ponta in turul 2 ? Cred ca este o gluma proasta..

Vio Vio Am votat Vadim in 2009. Nu voi mai vota niciodata. Tradatorule! Cum ai putut sa te dai cu hotul Ponta?! Niciodata Ponta, tradatorule!

State Valentin Cristian m-ati dezamagit pe mine si pe toti cei care v-am votat cu decizia de a va infratii cu porcu de ponta !! nu ma asteptam la asa ceva din partea unui tiran

Petre Ciobanu Si eu am votat Vadim…dar acum regret…regret ptr faptul ca mie nu imi plac lingaii si tradatorii..nu ma asteptam ca Dl Vadim sa ma dezamageasca,l-am respectat ca un om cu coloana vertebrala,ca un om cult si patriot…dar gestul care l-a facut cazand in genunchi in fata lui Ponta…imi creeaza o stare de greata…acum stiu cu cine ar fi trebuit sa votez din primul tur…este bine ca exista al doilea tur…nu toti care au votat ptr dv dle Vadim…va,vota si cu Ponta!!

Fanel Rosca Domnule Vadim, cum puteți crede ca vom merge la vot din nou si o sa dam voturile unui partid tiran al țării noastre? Nici sa nu visați la asa ceva. Pt mn, familia mea si amintirile noastre meru vom ști ca Ponta = Iliescu= Nastase = VINDEREA ȚĂRII! Rusine sa va fie! Nu va puteți alia cu asemenea oameni. Erați ultimul om politic care il mai suspectam de patriotism.

Napau Cristian Domnule Vadim, doresc să-mi retrag, metaforic, votul pe care vi l-am acordat în primul tur și să vă asigur că în turul al doilea îi voi acorda sufragiul lui Iohannis, nicidecum lui Victor Viorel Dottore Ponta. În ceea ce vă privește pe dumneavoastră, ați încetat să mai existați pentru mine în plan politic începând cu această zi de 4 noiembrie. Semnează un tânăr care v-a simpatizat contrar influențelor familiale, încă de pe vremea când nu deținea buletin și v-a acordat mai târziu votul, constant, la toate alegerile din 2008 și până în prezent.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8521 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.