S-a detonat într-o patiserie din Belgrad

Un bărbat s-a detonat luni într-o patiserie din centrul Belgradului, capitala Sebrbiei, a anunțat poliția, transmite AFP.

„Un necunoscut a fost ucis astăzi la orele 12:38 (11:38 GMT) pe strada Ilije Garasanina, după ce a detonat o încărcătură explozibilă într-o patiserie”, a precizat poliția într-un comunicat.

Potrivit cotidianului Kurir, bărbatul a intrat în patiserie, le-a cerut tuturor să iasă de acolo, s-a întins peste încărcătura explozibilă și s-a aruncat în aer. Bărbatul avea în jur de 50 de ani, potrivit publicației Blic.

Proprietarul patiseriei este Bratislav Petkovic, fost ministru al culturii și fost consilier al președintelui Tomislav Nikolic, conform presei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.