„Şantajişti, cu puroi în loc de creier”

Au manifestat pentru libertatea presei, dar au agresat şi jignit ziariştii. Doar pentru că au filmat plimbarea din Parcul Rozelor din Timişoara. Printre instigatori, şi un europarlamentar.

Incidente la „plimbarea” de la Timişoara

Luni, la Timişoara, un număr foarte mic (maximum 20 de persoane) a participat la o nouă „plimbare pentru libertate”, manifestaţie organizată după ce ziariştii Antenei 3 au început să transmită (fals) că li se confiscă sediul de către DNA etc. etc.

În capitala judeţului Timiş, într-adevăr acţiunea s-a desfăşurat sub forma unei plimbări şi nu s-a transformat într-o mişcare de protest clasică. Poate şi din cauza numărului mic de participanţi. Acţiunea organizată în urma apelurilor Antenei 3 a avut loc în Parcul Rozelor din Timişoara, dar nu a fost lipsită de incidente. Nu s-au înregistrat violenţe similare celor din Bucureşti, dar au fost acte mai mult decât reprobabile. Foarte interesant este faptul că „tonul la cântec” a fost dat de europarlamentarul Maria Grapini (PC). Ca şi la Bucureşti, cei vizaţi au fost ziarişti, concret, o echipă de reportaj de la „Televiziune Cetăţeanului”. Ce s-a întâmplat concret se poate vedea în înregistrarea făcută la faţa locului.

Sursa: pentrutimisoara.ro

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.