×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 20 februarie 2017, 17:29
EUR (€)
+0.0039 ↗
4.4654 RON
USD ($)
-0.0016 ↘
4.0203 RON
• • •
Judecaţi pentru fraudă şi corupţie
Sora și cumnatul regelui Spaniei, în fața instanței

Una dintre surorile regelui Spaniei, Cristina de Bourbon, urmează să compară luni în fața instanței, potrivit AFP. Prințesa de 50 de ani, alături de soțul ei și de alți 16 inculpați sunt judecaţi pentru fraudă şi corupţie.

Inaki Urdangarin, soţul Cristinei de Bourbon, și un fost asociat al acestuia ar fi disimulat fiscului venituri provenite din deturnări totalizând 6 milioane de euro din fonduri publice.

Pentru a se delimita de acest dosar care afectează grav imaginea monarhiei, Casa regală i-a cerut să divorțeze, însă prințesa a refuzat.

Acesta este unul dintre cele mai răsunătoare scandaluri de corupție din acești ani de criză, de care Cristina de Bourbon speră totuși că ar putea scăpa.

Sosită de câteva zile de la Geneva, unde trăiește în exil din 2013, avocatul ei, Miquel Roca, a spus că prințesa este "dispusă să-și asume prezența în fața instanței cu toată seninătatea".

"Nu ne putem plânge pentru că un cuplu se înțelege și se iubește", a mai spus avocatul, care ar urma să-i prezinte pe cei doi în fața instanței drept doi soți iubitori care fac față împreună vicisitudinilor.

Constantin DuţuPublicat Luni, 11 ianuarie 2016
3550
 | 0
 | 9
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
omu'
+2
cica risca 19 ani de inchisoare..la noi pentru un mizilic de 6 milioane ar lua 3 ani cu suspendare..LOL
Publicat Marţi, 12 ianuarie 2016
+Răspunde
Constantin Gajban
+1
Uite ca si casele regale isi cam pierd sangele albastru si sunt uitate de divinitate, de oameni nci nu mai vorbim, cand se pune problema accesului la tron.Ar trebui ca si aceste nobile case sa mai tina evidenta pacatelor celor din echipa. adica, pe intelesul nostru, sa le intocmeasca dosare de monitorizare, ca sa nu repete pacatele politicienilor.
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+1
"Plînge si suspina tînara domniță, Smecheră si hoață, e mironosiță !" ... Hi hi, asta o scriu pentru moșii si babele monarhiste, poate dau in bîlbîiala si mai scapam de cîțiva "regalisti" !
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
anka @ ILIE DE LA SCULARIE
+1
La astia se poate, la noi basina voda sta linistit in nesimtirea ca-l caracterizeaza, ba mai si latra toata ziua crezand ca -l mai asculta cineva.
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
Uite ca se intampla
+7
si la case mai mari... Sunt curios daca "Frau" Europa va avea ideea aplicarii unui MCV pentru Spania, sau felul asta de mancare va ramane doar pentru cateii amarasteni. ( Harakiri )
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DE LA SCULARIE
+2
Mamaaa ! Ce exil, la Geneva ! Pai as vrea si eu sa fiu exilat pe malu' lacului, sa ma uit in fiecare dimineata din vila la țîșnitoarea aia din mijlocul lacului ! ... Pe de alta parte se vede si aici diferenta de calitate intre "casele regale" ale Europei : asta cu barbatu-sau cu frauda si coruptie, aia a lu' Mihaila cu lupte de cocosi ! Pai ce, se compara ? Asa ca ... decit Cristina de Bourbon, nu-i mai bine de noi, cu Traian de Whisky ?
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
ILIE DIN CHILIE @ ILIE DE LA SCULARIE
+5
Superb comentariul, direct din sculărie!!!
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
Actefalse
+6
Asta ca sa nu ne simtim prost ca doar la noi fura inaltii statului...
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
lica samadau
+5
frumos!
Publicat Luni, 11 ianuarie 2016
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 18 februarie 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
2 articole/ Actualizat Duminică, 22 ianuarie 2017
alarm off
România din Piaţa Chibrit
60 articole/ Actualizat Vineri, 03 februarie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
97 articole/ Actualizat acum 10 ore şi 20 minute
Simona Popescu

Nu cred că mai încape vreo urmă de îndoială, Liviu Dragnea iubeşte durerea puternică. Sherlock Holmes spunea: când elimini imposibilul, orice rămâne, oricât de improbabil, trebuie să fie adevărul. Iar premierul-dronă...

Simona PopescuPublicat acum 22 ore şi 26 minute