Teo Trandafir: E fabulos să mori! Coma e o aventură

 Teo Trandafir a povestit, într-un interviu, despre perioada  prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu pancreatită acută.

„Cred ca oamenii când mor nu regretă momentul. E fabulos să mori, iar in coma este o aventură. Mie mi-a fost cel mai simplu pentru că eu nu am fost acolo. Îmi aduc aminte umbra, feţe, îmi aduc aminte că mă duceau la raze cu pat cu tot şi că spuneau că nu o sa fie bine, în germană. M-am trezit în tot felul de locuri, adică m-am plimbat în grădini. Strângeam copilul în braţe şi urlam dacă vedeai din exterior, dar dinăuntru eu trasmiteam, eu vorbeam cu ea. Ea mă ţinea în braţe şi-mi spunea că totul e OK şi că o să fie bine”, a spus Teo Trandafir la Kanal D.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adela Constantinescu 505 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.