Turcan: Cel care va rupe USL va avea o pierdere de imagine

Vicepreşedintele PDL Raluca Turcan a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, la Sibiu, că cel care va rupe USL „va avea o pierdere de imagine”, pentru că a dus la destrămarea unei forţe politice care a câştigat alegerile.

 „Cetăţenii au rămas cu un gust amar. Chiar dacă este vehiculat numele unui om credibil cum este Klaus Iohannis, disputa din interiorul coaliţiei de guvernare rămâne o dispută pe beneficii, avantaje, pe ciolan. USL a fost votat ca un bloc politic, care promitea o guvernare cinstită, corectă, aproape de cetăţean. A fost un discurs mincinos, dar oamenii cred în forţa acestui bloc politic. De aceea PSD, PC şi UNPR au făcut această nouă alianţă electorală, atât de apropiată chiar ca şi denumire, pentru a pune în ofsaid PNL. Toate sondajele arată că cel care va rupe USL va avea o pierdere de imagine, pentru că a dus la destrămarea unei forţe politice care a câştigat alegerile. PNL caută un pretext să nu pară el acela, dar pretextul nu stă în picioare, pentru că în pofida folosirii numelui lui Klaus Iohannis se vede foarte clar că PNL are în continaure multe tinichete agăţate de gât”, a declarat Raluca Turcan.

Întrebată dacă există posibilitatea unei apropieri între PDL şi PNL în eventualitatea ruperii USL Turcan a negat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.