Udrea și-a găsit locul în bucătăria lui Dinescu

Campania de umanizare a principalilor exponenți ai regimului Băsescu a continuat duminică cu o emisiune la Realitatea TV la care a participat Elena Udrea.

Comicăria a fost totală, în primul rând pentru că emisiunea în care s-a dat în stambă fosta ministresă era emisiunea despre bucătăreală a lui Mircea Dinescu. Cât despre prostiile pe care le-a debitat blonda preferată a lui Traian Băsescu, se poate spune cu ușurință că merită a fi încadrate în categoria ” vorbește gura fără mine” .

Spre exemplu, până și mult prea binevoitorul și curtenitorul Mircea Dinescu a rămas interzis atunci când Udrea s-a comparat cu Margaret Thatcher. Fosta ministresă a declarat că a fost impresionată de cariera fostului premier britanic Margaret Thatcher, susţinând că şi aceasta la începutul carierei a fost atacată pentru modul în care se îmbracă. ” Pe la 24 de ani era o domnişoară blondă care făcea o notă discordantă. Umbla în culori pastelate, în tocuri, cu poşetă”, a spus Udrea, care a adăugat că lui Margaret Thatcher i s-a recomandat să renunţe la pălărie şi să îşi schimbe poşeta dacă vrea să câştige preşedinţia partidului. Și pedelista nu s-a oprit aici! Ea a mai găsit o asemănare cu fostul premier britanic din perioada 1979 – 1990. ” Când era ministrul Educaţiei i se reproşa că ţipă, iar în stradă erau trei milioane de oameni cu păpuşi. Şi eu am văzut păpuşi cu Elena Udrea şi nu mi-a picat bine. Şi mie mi s-a spus că am o voce cu tonalităţi înalte la televizor”, a mai susurat buzoianca ajunsă ministru.

Udrea nu a pierdut ocazia de a se victimiza, aidoma mentorului ei Băsescu. Ea declarat că în perioada facultăţii nu avea bani pentru genţi şi că acestea erau un adevărat lux. „Îmi amintesc că la început nu aveam geantă, era un adevărat lux să ai o poşetă, asta prin anii de facultate. Nu ştiu care a fost prima, a fost târziu şi după ce am terminat facultatea. Aveam o singură pereche de pantofi pe an”, a dezvăluit blonda prezidențială.

Tot de acolo, de printre oalele lui Dinescu, Coana Joițica a simțit nevoia să mărturisească cât de prost s-a descurcat ca patroană unui restaurant, care s-a închis după un an din cauza pierderilor financiare.  „Am debutat în afaceri cu un restaurant, în 2002. L-am închis după un an deşi stăteam până dimineaţa, serveam la masă clienţii, mergeam şi la bucătărie. După un an văzând că cheltui banii din avocatură am închis”, a povestit Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.