Vasile Gherasim ar putea candida la Primăria Sectorului 1

Secretarul general al PDL București București, deputatul Vasile Gherasim, a declarat că ar putea să candideze în 2012 la Primăria Sectorului 1.

Vasile Gherasim, care între 2000 și 2004 a fost primar al acestui sector, a precizat că va intra în cursă dacă va avea notorietatea și popularitatea corespunzătoare. „Dacă voi avea notorietatea şi popularitatea corespunzătoare, categoric voi candida. Însă vreau ca pe lângă mine, ce am o anumită experienţă, să apară şi tineri cu o energie poate mai mare decât a mea şi sper să pierd în faţa lor. Asta va fi victoria mea: când voi pierde competiţia internă”, a spus, vineri, Vasile Gherasim.

Pe de altă parte, Vasile Gherasim a afirmat că la nivelul PDL București se lucrează la conturarea profilurilor de candidat la alegerile din 2012. „Ne preocupă structura socio-profesională a candidaţilor noştri, în funcţie de sectoarele în care candidează pentru că îţi trebuie un alt tip de candidat pentru Zăbrăuţi decât pentru Primăverii. Deocamdată facem o evaluare politică, nu individuală. După ce facem aceste programe, vom avea şi o listă aproximativă de candidaţi, dar după 25 septembrie. Înscrierea se va face pe baza opţiunilor personale, adică omul să dorească să participe la competiţia electorală”, a explicat Vasile Gherasim potrivit Realitatea.net.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.