Vești proaste pentru cei care circulau pe Transfăgărășan

Drumul național DN 7C – Transfăgărășan se închide circulației rutiere de la kilometrul 104+000 (Piscu Negru) până la kilometrul 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), în perioada 1 noiembrie 2014 – 30 iunie 2015, a anunțat CNADNR într-un comunicat transmis joi.

Conform sursei citate, decizia a fost luată în conformitate cu regulamentul de funcționare nr. 524/1995 al drumului național DN 7C — Transfăgărășan și este determinată de condițiile meteorologice nefavorabile (zăpadă abundentă și suprafețe lunecoase) și fenomene naturale extreme (alunecări de teren, căderi de stânci) care pot periclita siguranța circulației.

„Participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră existentă pe următoarele sectoare din drumul național DN 7C Transfăgărășan: km 0+000, localitatea Bascov, județul Argeș și km 104+000, Piscu Negru, județul Argeș; km 130+800, Cabana Bâlea Cascadă și intersecția cu DN 1 km 151 +955, județul Sibiu”, se precizează în comunicatul CNADNR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.