Accidentul din Ungaria: Şoferul TIR-ului a fost reţinut

Şoferul TIR-ului care a fost implicat în accidentul din Ungaria, soldat cu 14 morţi, a fost reţinut. Bărbatul are 31 de ani, se numeşte Ovidiu Munteanu şi lucra la firma din Arad de trei ani. El a fost grav rănit în urma accidentului, potrivit antena3.ro.

Informaţiile referitoare la cauza accidentului sunt contradictorii. După ce au anunţat că şoferul TIR-ului ar fi adormit la volan, autorităţile din Ungaria au declarat că TIR-ul ar fi derapat şi ar fi ajuns pe contrasens.

Potrivit unor surse neoficiale, se pare că, în momentul accidentului, şoferul TIR-ului vorbea prin staţie cu un coleg. Autorităţile au descoperit că microbuzul implicat în accident circula ilegal, întrucât în autovehicul se aflau mai multe persoane decât ar fi fost normal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.