Nicolicea:  Chichirău mi-a transmis că se va ocupa personal să intru la puşcărie

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a declarat, miercuri, că a fost amenințat cu pușcăria de deputatul USR Cosette Chichirău, aceasta afirmând că a ținut să-i spună personal că dimineață a făcut un abuz, care se sancționează cu închisoare.

”După ce a avut un comportament jalnic în ultima perioadă, doamna Cosette Chichirău a venit personal la mine să îmi transmită că se va ocupa personal să intru la puşcărie. Probabil că are ea anumite pârghii”, a spus de la microfonul Camerei Deputaților Eugen Nicolicea, președintele Comisiei de regulament din Camera Deputaților.

În timpul declarației sale din sala de plen se auzeau fluierăturile deputaților USR.

”Majoritatea nu mai poate câștiga nici măcar prin voturi. Deși aveți majoritatea aici și puteți supune orice la vot, azi dimineață s-a produs un abuz incalificabil. Dl. Nicolicea nu a introdus amendamentele pe un raport pentru modificarea Regulamentului. Este un abuz care se sancționează penal și am vrut să-i transmit personal că nu a introdus amendamentele noastre care au fost înregistrate Ați făcut această modificare prin abuz și veți plăti pentru aceasta”, a explicat Cosette Chichirău

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

21 de Comentarii

  1. Cititi pe flux24.ro si vedeti de unde incaseaza bani doamna Chichirau si va ingroziti. Cand am spus ca cei de la USR sunt tradatori de neam si tara pentru un pumn de arginti nu m-ati crezut. Documentati-va si apoi stabiliti cu cine veti vota la urmatoarele alegeri.

    • Invidiosule , incearca si tu sa-i convingi pe contabilii din Piata Lubianka si din Tiraspol sa nu te mai plateasca in kopeici !

    • M-am documentat ! ,,flux24.ro ” zice ca a preluat dupa blogul ,, ulei si apa” al unui frustrat care se autodefineste ca ,, artist, inventator al curentului Expresionism Balcanic ”- Paul Hitter ! Spun ,, zice ” pentru ca asa ,,zice” flux24.ro , pe blogul lui Paul Hitter nu exista ce pretinde flux24.ro !Paul Hitter a activat ca ong-ist , a participat la protestele din februarie contra OUG. 13 ! Dar care , dat afara de la revista ,, Vice ” s-a intors impotriva fostilor ciraci si cauta sa se razbune facand comentarii anti#rezist pe blogul personal ! O intrebare : de unde are Paul Hitter – artist, inventator al curentului Expresionism Balcanic sau flux24.ro ( ca nu mai stii care e mincinosul ! ) desfasuratorul cheltuielilor prezentat de flux24.ro ! Niste cheltuieli facute , nu se mentioneza de cine , in februarie 2017 ! Pe scurt , ce credibilitate are amestecul asta de ulei si apa numit Paul Hitter care in februarie 2017 protesta impotriva OUG. 13 , iar acum scupa pe cei din #rezist , pentru ca revista ,, Vice ” i-a aratat usa ? Ce credibilitate are flux24.ro care pretinde ca a preluat materiale care nu exista la sursa mentionata ?

    • Incercati si la Evenimentul Zilei, cu asemenea comentariu. Acolo poate veti avea sanse sa fiti sustinuti de cativa

    • Mi se pare corect! Toti inaintasii partidului sau, numiti comunisti atunci, se laudau cu”facultatea” de la Jilava. Pai el de ce sa fie discriminat, sa se simta inferior, saracu’?

    • Cand va iesi din puscarie se vor inchina toti sutii in fata lui pana la pamant, ca semn de supunere in fata unui bandit batran cu puscvaria facuta.

  2. Madama asta e Chichirau, nu-i asa? Poate ca ar trebui sa se caute pana ce nu se fa ce chichi si mai rau :-))

    • de ciordache și priculicea nu spui nimic?, ei nu trebuie să se caute?

    • Dupa cum scrieti , sunt convins ca nu ati fost in Piata Victoriei. Acolo este o alta lume, dar nu doresc sa va jignesc

  3. Cifre dramatice vin de la Eurostat, institutul european de statistică: România are cel mai mare procent de cetăţeni săraci din UE. Jumătate dintre români au lipsuri sociale şi materiale grave. Statistica e sumbră: unul din doi români e privat de elementele esenţiale pentru un trai minim.

  4. da’ chiar ca n-ar fi deloc rau sa se infiinteze o academie de drept drept in penitenciar, numai pentru detinuti, ca sunt gramada profesori de formatie specifica, cu manifestari educative pronuntate …

  5. Si eu as face orice sa intri la puscarie bai Nicolicea. Succes Cosette.
    PS . Nu cred ca i-a zis asa ceva. Nicolicea asta e tare-n gura. Ar face fata la Jilava, daca intelegeti ce vreau sa spun.

  6. Nicolicea chiar merita sa intre in puscarie! Nu se poate sa fim atat de ingrati sai sa nu-i recunoastem meritele uriase pentru o maxiama condamnare.

  7. Dacă doamna deputat circulă cu metroul ar bine să evitați acest mijloc de transport. După manifestări grupul din care face parte și-a pierdut uzul rațiunii.

  8. cosette ar fi „imptesionanta” in piesa de teatru Mizerabilii(Victor Hugo), pusa in scena de partidul suveica usr, in parlament. o mahalagioaica!

    • Pseudonimul va caracterizeaza corect ,insa persoana incriminata este doamna…. , nu cred ca sunteti per-tu. De acord cu romanul MIZERABILII, in care personajele principale se pot extrapola incepand cu d-l E.Nicolicea. Asa partid, asa sustinatori.

  9. Se pare că pe domnul Eugen nu prea îl mai „încântă” „rolul” de „Javert de la Parlament” ?

  10. Saracul Nicolicea, naiv si pur cum il vad, nu e in stare sa inteleaga fantasmele nabadaioasei domnisoare Cosette, care il invita in mod subtil la o joaca SM, cu catuse, biciusca, … tot tacamul…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.