Compania Panzani, parte a grupului spaniol Ebro, a depistat carne de cal nedeclarată în porţii de ravioli comercializate în Franţa şi fabricate de compania franceză William Saurin.
Produsele suspecte au fost retrase de la vânzare, a declarat compania.
Prezenţa cărnii de cal a fost depistată în cursul unor teste efectuate săptămâna trecută la iniţiativa Panzani.
Testele ADN pentru a se garanta absenţa cărnii de cal au fost solicitate de Panzani, care a dat asigurări că nu achiziţionează carne de cal de origine română sau est-europeană.
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.