Festival cu scandal

(VIDEO) Artistul a înjurat Guvernul, iar spectatorii – PSD

Incidente duminică seara la Festivalul Neversea, desfășurat la Constanța.

Unul dintre artiști a înjurat Guvernul pe scenă, s-a luat curentul, iar spectatorii au scandat împotriva PSD.

Artistul Grasu XXL a adus injurii Guvernului, spunând „M*e Guvernului României!”, moment în care scena a rămas în beznă, pentru că s-a luat curentul.

Nemulțumiți, peste 3.000 de spectatori care asistau la concertul respectiv au început să scandeze împotriva Puterii, strigând „PSD, ciuma roșie!”. Organizatorii au susținut că, de fapt, s-a defectat un generator electric.

După aproximativ 30 de minute, Grasu XXL a reluat concertul și a mai interpretat câteva piese.

La finalul recitalului, artistul le-a spus celor prezenţi: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”.

Denunțând „cenzura”, un internaut, Cătălin Stancu, a explicat pe Facebook ce s-ar fi întâmplat la Festival: „Pe scena festivalului Neversea, Grasu XXL strigă „muie Guvernului României” și „ne-am săturat de bolșevici”. Imediat pică curentul și se face beznă totală. În replică, 80.000 de spectatori își aprind lanternele și izbucnesc: „PSD, ciuma roșie”

La Neversea… Intr-o pauza de pana de curent, 80.000 de oameni scandeaza: PSD – Ciuma rosie!

Publicată de Catalin Stancu pe Duminică, 8 iulie 2018

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Ioana Radu 8517 Articole
Author

21 de Comentarii

  1. Penibil! Nu doar pentru „actori”, ci și pentru ziarul care consideră știrea demnă de răspândit.

    • spalatii pe creier onegisti tefelisti sorosisti blocati in manipulare….
      pai daca serviciile de furnizare energie sant toate privatizate (firme occidentale) asa cum au dictat „valorile” europene de am ramas fara resurse fara paduri pamant fabrici uzine….ce poti sa mai zici….fara cuvinte la indobitocirea tineretului onegist….cutremurator….

  2. Dragoș Nichifor grasu indeamna la iubire dar striga ..ue guvernului Romaniei… Asa iubeste el de cand cu traumatismul cranio cerebral… Acum cinstit vorbind astia ca el ar face orice pentru cresterea audientei… Organizatorii clar au taiat curentul de frica unor eventuale amenzi iar publicul starnit dai si iubeste cu uuaaa … Super spectacol sa te tot duci acolo.

  3. No, s-o umplut țara de telectuali. Generația Y dă pe-afară de civilizație și n-ar renunța la mobil o clipă, îl folosește și ca lanternă.

  4. Spectacolul asta sponsorat de Illuminati nu putea sa aiba participanti decit retardatii societatii .

  5. oare unul care injura in piesele care le canta,zice ca face,drege,in fata si in spate,sau un manelist ale carui piese mustesc de analfabetism se pot numi artisti?eu zic sa va revizuiti scara de valori

  6. Ma indoiesc serios de faptul ca „noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta”. In niciun caz, „grasul” respectiv sau cei care lalaie lozinci naziste! Nu clovnii prostovani si papagalii vor schimba in bine aceasta tara. Oricum, suntem satui de ei, indiferent de „culoarea” lor! In Romania inca mai sunt oameni stiutori de carte, cinstiti si bine intentionati, care stiu exact ce si cum sa faca pentru ca romanii, in sfarsit, „sa intre in randul lumii”! In ei este speranta, iar cei care umbla cu metode tip „muie”, n-au decat sa se „serveasca” intre ei!!!

  7. Are dreptate internautul ala. Si eu m-am saturat de BOLSEVICII AIA DIN PIATA GUVERNULUI, CONDUSI DE BOLSEVICUL ALA CU GEACA ROSIE, CARE JOACA CAZACIOC PE CONSTITUTIE. JOS BOLSEVICII DIN ROMANIA!

  8. o femeie de serviciu a ajuns vedeta la neversea dupa ce a sters de praf butoanele unui sintetizator

  9. Adevarul este ca insul asta Grasu XXL este o … ” valoare ” dar in fapt este un ins ” facut din Editat si carat de musca ”, vai soarta lui ! Sa auzim si de mai bine !

  10. Situatia e clara !cand talharii isi fac legi pentru ei,poporul trece la justitia directa,cat de curand,daca politica borfasilor continua …

  11. Gratie , Ioana Radu ! ” 80 000 de spectatori isi aprind lanternele si scandeaza ; PSD —Ciuma Rosie ” ….pe acest forum sunt 13 postaci ai Cumei , care nici injuraturile nu si le mai gasesc ! Este un semn bun !

  12. Batranul care a protestat pasnic in fata casei iliescului a fost amendat de jandarmi. Derbedeul asta a zbierat invective de pe scena, acompaniat de droaia de spalati pe creier. Si… nimic?!

  13. Asta e rezultatul anilor de lipsuri, inclusiv in educatie. S-a format o turma de tineri cu inteligenta redusa si educatie precara.

    • Mda. Putem multumi si americanilor ce nu se sinchisira sa intervina cand ne insfacara bolsevicii pt ca: au decimat oamenii de bine din tara si i-au exterminat in puscariile politice, cei scapati au colaborat cu teroarea bolsevica neavand alte sanse, iar ce se nascu apoi fu cu mentalul nenorocit si manuit de stiutorii secu, manuitori de minti ale maselor cu stiinta de specialitate, studii si experiente pe mintea umanilor. Azi suntem vai si amar, nu ne apartinem. Cine sa redreseze minte unui popor ca sa reactioneze just si obiectiv? Cu inalta constiinta umana si de neam? Nu ni s-ar permite caci jocul jumulirii ar inceta. Asa ca… avand resurse naturale suntem batjocoriti si stapaniti mai departe. Nu avem scapare. bogati si saraci caci totul se duce la altii.

  14. Da’ acolo , pe scena, era un spectacol artistic , sau un miting politic ? Si apropo , cine-i Grasu xxl asta si ce merite are el in cultura romaneasca ? Cucu ! Nu ma dau in vant dupa niciun partid , toate ne-au mintit si ne-au inselat , dar nici nu pot fi de acord cu asemenea manifestari la un festival care se vrea artistic , de cultura . Nu-i sanctioneaza nimeni pe organizatori ? N.B. s-a strigat „ciuma rosie ” , da’ „ciuma verde ” , pe cand ? Totul este o tampenie !

  15. Mai nene, nu te duci la teatru daca vrei sa injuri. Du-te pe stadion si injura cat poti. Huuo rezistentilor! Huuo primarului care s-a ars cu rezistentii. Ma astep ca si la Cluj sa aud injuraturi. Nu pricep ce are in comun actul de cultura cu injuraturile, dar poate acum este la moda!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.