(VIDEO) Îndemnul Prințului Juncker la București: „Deci, Viorica…”

Premierul Viorica Dăncilă și președintele Comisiei Europene au susținut o conferință de presă comună după întâlnirea de la Guvern.

Jean Claude Juncker și-a început discursul la Palatul Victoria prin a spune că totul este perfect organizat și comisarii europeni sunt tratați ca niște prinți.

„Noi, comisarii, suntem trataţi ca nişte prinţi aici, la Bucureşti, totul este perfect organizat, ceea ce este de bun augur pentru continuarea evenimentelor. (…) Dacă aş putea să-mi exprim o dorinţă, ar fi ca în timpul mandatului acestei Comisii, România să intre în spaţiul Schengen. Nu văd niciun motiv pentru care anumite guverne refuză cu încăpăţânare acest lucru. Ţinem legătura cu cei mai recalcitranţi şi încercăm să-i convingem să spună ‘da’ pentru aderarea României la spaţiul Schengen. (…) Aş vrea să-mi închei mandatul făcând din România un membru al spaţiului Schengen şi să se pună capăt Mecanismului de Cooperare şi Verificare”, a declarat Juncler.

Jean Claude Juncker a mai declarat, vineri, în cadrul conferinţei de presă comune cu Viorica Dăncilă, că îşi doreşte ca, pe durata Preşedinţiei române, problemele şi intrigile interne să înceteze.

”Sunt a treia oară în România, de la începutul mandatului meu, şi aş vrea să înceteze problemele şi intrigile interne din România. În momentul în care prezidezi Uniunea Europeană trebuie să uiţi, să pui între paranteze problemele de politică internă şi doamna prim ministru mi-a confirmat că nu va fi umbrită preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene de alte probleme”, a declarat Jean Claude Juncker, în conferinţa de presă de la Palatul Victoria.

Acesta şi-a exprimat încederea în ”capacitatea doamnei prim-ministru de a dirija bine lucrările Consiliului”.

”Ştiu că ţine la idealurile, la ideile europene, deci, Viorica, am încredere în tine să faci ceea ce trebuie pentru ca Europa să poată progresa” a mai spus Juncker.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

10 Comentarii

  1. Declaratii de tot rasul, mi-amintesc cum in anii din urma ai lui Ceausescu(a 2-a jumatate a anilor ’80!), cand Comenzile Uzinelor ce impanzeau tara au SCAZUT Dramatic, Muncitorii nu mai aveau de lucru si erau de fapt in Somaj mascat, noi aveam vizite de la Minister sau de la Centrala, vizite de curtoazie evident, NU de Rezolvare a Problemelor Fabricilor sau ale oamenilor!
    Si aia erau la fel primiti ca „printii” de Secretarul de partid, mancau bine, beau bine, iar dupa ce plecau ii injurau TOTI, in frunte cu Directorii fabricii pentru ei plecau, problemele ramaneau, adica problemele pe care Fabricile le aveau NU erau nicicum rezolvate, oamenii munceau in frig, FRIG si acasa, somajul mascat diminua salariile mici, in magazine NU era nimic de mancare, dar sedintele dinaintea plecarii musafirilor erau ocazii de a ridica in slavi Partidul si Conducatorul!
    Asa si acum, afara-i vopsit gardul, inauntru leopardul!
    Junker una spune despre Romania in presa germana si alta la Bucuresti, dupa ce-a mancat si a baut bine, ca „Printii”!
    Rusine, ipocritilor, stiti ce mizerie colcaie la Bucuresti, stiti ca analfabeta e o simpla marioneta in mainile infractorului Dragnea, condamnat definitiv si posesor de multe dosare peanle, care nu a avut curajul sa fie prezent zilele astea, a fugit de rusine sa NU dea mana cu liderii UE pe care ii critica cu orice ocazie!

    • Cel mai mult mi-e scârbă de scârnăviile care mănâncă rahat. Aşa am fost învăţaţi de fapt, de pe vremea de dinainte de 1989. Iar dacă acum apar unii care s-au „trezit” din molfăială, care se dau când #tineri, când bătrâni, asta nu face decât să dovedească faptul că învăţăturile de atunci sunt corecte. Drept urmare, Lili, scufundă-te înapoi, în mediul tăi intim, de dincolo de gard, în grădina din spate şi mestecă mai departe de noi, că pute !

    • @Crini si narcise: cum comentati ca una a spus Junker AZI dupa intalnirea cu Presedintele Johannis(si de multe alte ori cu alte ocazii, criticand de fiecare data puterea actuala de la Bucuresti!!) si cu totul altceva,(uitand parca ce-a spus mai devreme, dupa intalnirea cu Johannis!) a spus azi dupa intalnirea cu Viorica!
      Subit si dintr-o data e bine in Romania, numai bine cat sa intre in Schengen(de ce oare NU o fi spus si Motivele pentru care Olanda si alte Tari Refuza intrarea Romaniei in Schengen?!), e bine cat propabil sa ridice MCVul, sa critice Comisia de la Venetia, cum fac alde Dragnea, Taricenau si Viorica de fiecare data!
      Junker e ipocrit, Viorica e fericita ca ROmania e cea mai cea democratie din UE!

      Azi, Junker DUPA Intalnirea cu Johannis:
      https://www.cotidianul.ro/video-juncker-necrutator-ar-insemna-un-pas-inapoi/

      Aseara, D. Tusk in discursul memorabil: „Apărați STATUL DE DREPT cum a apărat Duckadam cele 4 penalty-uri în 1986”!

      Azi, dupa intalnirea cu Viorica, Junker a uitat de Statul de drept, Amnistie si gratiere, Codurile penale!?

  2. tov prinţ jungheru, vă promit cu mâna pe silicoane, că în astea 6 luni, devastăm toată ue, parol d’oner(kebap)…

  3. „Cei mai reclacitranti” sunt „Florile „din Olanda, le ies ochii din orbite sa nu piarda „polenul”si ce vanzoleala o fi pe ei !
    MCV trebuia eliminat din 2010, dar vocea „urzicii”Macovei caci avem si noi „flori”la UE impreuna cu unii ca dna Reading,mai aveau oase de ros ! Pe unde o fi doamna Reading amica sa ce se ratoia ,fardata si inflexibila, oare ca dl Barosso la vreo mare banca/multinationala ?

    • Este in continuare colega cu dna Macovei, dar gaseste timp sa fie in comitetul de supraveghere AGFA (cei nascuti dupa 1990 cred ca nici nu stiu ce e aia, si eu credeam ca si-a dat obstescul sfarsit) si intr-o gramada de comitii, ca venerabilul Trahanache).

  4. Junkere, problemele sunt la „mansarda” locatarului de la Cotroceni.

  5. Domnul Juncker facea baie si se scarpina la /
    cooana Viorica progresista a cazut si si-a rupt/
    Piitpalac intr-un copac mie imi vine sa ma /
    Caaalule mananci ovaz mie imi vine sa ma/
    Beere buna de baut mie imi vine sa ma/
    fuuuugi de aicia esti nebuna, umbli noaptea dupa/
    puuune mana pe invatat,te-ai grabit la maritat

  6. noo ma romani …or avut astia si shevaa folcloriste..?? daca nu ..aveti in vedere pa viitoriu..ca avem si perspeective si perspicaciune..acu serios vorbind; se schimba imprsia dela o zi la alta..?? no , ;pros sa fii fi nu esti d acordo. mie daca mi mareste subventia la agricultiura ..io le asigur si flocoriste…si flocvoristi nca s si beljeni printre ei…hai saltare e buenas noche ..pulime titrata..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.