Adio, reputație!

Vom avea stat de drept, vom avea Justiție, așa cum au cerut-o procurorii răsculați. Dar nu vom avea ordine și lege, adică nici morală, cîtă vreme reputația nu mai este un criteriu. Una-două, după trei mitinguri și zece scandări, au dispărut cele cîteva modificări de lege care incomodau peste măsură. Judecătorii nu mai pot fi conducători de parchete. Mare brînză! Se poate delega mai departe, pînă cînd Justiția din țara noastră va fi condusă numai de interimari ușor de ținut în hățuri. Asta da, ține de statul de drepți. Și vom avea judecători și procurori după tipicul și asemănarea celor de la Ploiești și Oradea. Adică dispare, pînă la sfîrșitul clasei politice actuale și pînă la moartea binomului, blestematul criteriu al bunei reputații.

La ce să mai fie obligatoriu criteriul bunei reputații cîtă vreme trăim o vreme în care nu mai este aplicabil nici parlamentarilor, nici politicienilor, nici ziariștilor, nici diplomaților. Reputația devine astfel o valoare nesemnificativă, la îndemîna oricui, dar imposibil de păstrat cîtă vreme ne bălăcărim cu toții de dimineața pînă seara.

Mai poate avea cineva reputație, din moment ce mașinile de produs zvonuri și calomnii vomează zi și noapte? Mai putem folosi criteriul bunei reputații, cîtă vreme el nu se mai aplică nicăieri? Adevărul este că buna reputație a fost introdusă în OUG 7 într-o perioadă în care nu se aplica în nici un domeniu și nici un funcționar public nu era judecat după asta. Ca atare, și procurorii ca și ceilalți funcționari publici, după cîteva zile de proteste și de răscoală, pot cerceta liniștiți. Și pot aresta din greșeală, pot agăța femei și bărbați, pot subția dosare contra șpagă, pot dormi în șanț, pot face tot ce vor ei, exact ca politicienii sau ca ziariștii. Singura diferență este că ei pot folosi și cătușe și pot aresta și ticlui dosare ticăloase.

Povestea tragică a familei Bârsan, difuzată luni seara, descalificantă pentru actualul stat de drept din România, ne-a arătat ce poate produce prostia și ticăloșia procurorilor, fără criteriul bunei reputații. După ce drama celor doi judecători a cutremurat România și după ce a dat măsura justiției pe care o apără procurorii, politicienii, actorii și inconștienții, a doua zi, în loc să auzim de demisii și cercetări, s-a terminat în cel mai românesc stil posibil.

A doua zi criteriul bunei reputații a fost scos în afara legii.

Nu ne mai rămîne decît să așteptăm ca numărul arestărilor abuzive să devină criteriu profesional de referință.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 40

37 de Comentarii

  1. da, procurorii răsculați de la DIICOT, DNA, care la ora asta trebuia să fie interogați pt că au încălcat legea și nu sînt. De ce ar avea astfel de „rezistenți” din justiție „bună reputație”, ei nu au nevoie de ea. Îi duce Soros la jir, la păscut, și le-arată ce viață frumoasă pot avea sub guvernele care le acceptă mizeriile cu „greva” și cu „protestul”- stai acasă, dai comunicate, îți iei sacu de bani și aplauzi nevertebrați precum Danileț, sau procuroarea Lăncrănjan Veve craci-goi. E greu de înțeles dacă Romania mai există fizic, nicăieri în europa nu există așa ceva, poate doar în Africa. Corpul de procurori nbe îndreaptă spre junglă, unde are Soros proiecte de „binefacere” hehehe

    • O analiza confuza, aparent acida, diluand responsabilitatile magistratilor inregimentati prin generalizarea „lipsei de reputatie” si indepartand astfel de la fondul problemei, controlul pe punctul de a se pierde al Securitatii ceausiste asupra Romaniei!!! E si normal, daca se persista pe marota cu „binom”-ul pe care autorul si-a insusit-o necritic, fara sa tina cont de atentionarile noastre argumentate repetate!
      Cum poti analiza cazul familiei Barsan daca nu introduci elementul esential, respectiv MOTIVUL distrugerii acesteia, motiv care nu are legatura cu vreun PALMARES in teatrul absurd si macabru al luptei impotriva coruptiei?
      MOTIVUL e oferit de persoana care i-a luat locul Profesorului Barsan, membru CEDO din partea Romaniei, respectiv o veche agenta a Securitatii in strainatate, dintr-o familie(simetrie perfecta!) de bolservici, CU MISIUNEA DE A REDUCE
      PROCENTUL URIAS DE CONDAMNARI ALE ROMANIEI PENTRU INCALCARILE CONSTITUTIEI DE CATRE JUSTITIA SECURIST-BASO-JOHA-nista fapt care argumenteaza si MOTIVATIA…

  2. Fundațiile de procurotri @ rezist@ din justiție, care declanșează astfel de „proteste” trebuie interzise prin lege, ele nu sînt libertate de expresie ci sunt agenți soros care au misiuni, urmăriți-le finanțările. Cu sau fără Procurori e cam același lucru, și-așa au o mulțime de prost pregătiți la Parchete, care eliberează mereu infractorii,poporu săracu s-a obișnuit de atîția ani să se apere singur dacă n-are bani de șpagă pt procuroru care-i cercetează pe hoți. Da merita deranjul să-i duceți pe capii procurorilor la anchetă,.Și cu amărîtu ăla de Avgustin Lazăr care se dă și el rotund că conduce un parchet care nu mai există de cînd l-a luat în primire ca să-l pună la treabă pt Statu paralel.Respectați legea și pt procurori sau poporu o să dea cu voi de pămînt. Răbdarea e la limite.

  3. Asta a fost. PSD poate sa-si faca bagajele si sa se duca la dracu. Daca, dupa 10 ani de basism batut pe muche, n-am reusit nu sa facem dreptate pana la capat, dar nici macar sa introducem un criteriu teoretic cu care sa incercam sa seaparam albul de negru, atunci inseamna ca modalitatea de conducere democratica si in spiritul si litera legii a esuat lamentabil. Asta inseamna ca a venit momentul in care foaia se va schimba si se va instaura ordinea si dreptatea de tip prusaco-samuraistic. Cine misca, nu mai musca. Cine misca, misca mort. Atunci toti vom executa la comanda, intocmai si la timp, tot ce i se va arata reprezentantilor miscarii populare europene. Eu ma gandesc sa-mi iau jucariile si sa plec. Unde? Habar n-am. Dar, oricum, nu are nici o importanta. Oriunde m-as duce as da peste aceasi gestapovisti imbracati in robe negre si-si zic magistrati. Acum chiar ca-mi va fi jena sa spun ca-s din Romania, locul unde dreptatea a fost asasinata in numele binelui comunitar.

  4. Trăitorii statului de drept România: Da, domnu’ judecător, onoarea noastră, săru’mâna, nereperată, cum rămâne? Procurorul general dl. Gusti Lazăr (malițios): Las’ că vo reperează procurorii de la Ploiești.

  5. Anghel Adrian, procuror, dat afara de doua ori din procuratura. In anul 1990 este dat afara din Parchetul d.p.l. Tribunalul militar Timisoara pentru furt in timpul perchezitiei pe care o conducea.Este admis in Baroul Cluj. In anul 2007 este readmis in procuratura la Parchetul d.p.l. Judecatoria Dej. In anul 2014 este exclus din procuratura pentru comportament imfractional in timpul instrumentarii umui dosar penal. Este readmis in Baroul Cluj.

    • „Spermatozoidon”, nici ca puteai sa dai alte exemple decat a DOI BOLSEVICI SUB ACOPERIRE, Shaw si Kissinger, camarazi de-ai tai istorici(Henry o sa depaseasca 100 de ani, Shaw atingand doar 94, in traditia bolsevica nonagenara!).
      Ciumat rosu, citeste carti despre agentii Moscovei si poate unicul neuron o sa-ti limpezesca confuziile, pentru ca se
      pare ca esti dirijat in „orb”!!!
      Shaw a fost colaborator subversiv al cuplului genocidar Marx-Enges, a contribuit la fondarea unei „organizatii legale”
      transformata in partid muncitoresc(Ciuma rosie), a participat la „revolutia mondiala” iesita victorioasa in 1917 in Rusia tarista, a vizitat repetat URSS participand la Congresele Comintern si la Razboiul civil sovieto-nazist din Spania!!! „Amantul” sub acoperire al celebrei bolsevice Rosa Luksemburg…
      Kissinger(teuton legendat in SUA) a fost bolsevicul artizan al „Actului final de la Helsinki” din 1975, in colaborare cu bolsevicii legendati in Teutonia, Willy Brandt(norvegian) si consilierul sau Egon Bahr(nationalitate incerta). Tot Henry, a fost ofiterul Biroului Politic al PCUS care i-a monitorizat pe bolsevicii Nixon, respectiv Ford si a avut/are contacte intense cu generalul Pacepa, mijlocindu-i preluarea ca agent qvadriplu(Secu, CIA, BND, KGB) la Langley…

  6. Henry Alfred Kissinger: Nouăzeci la sută din politicieni strică reputaţia celorlalţi zece la sută.
    Goran Mrakic:Mi-am câştigat o reputaţie de arheolog. Merg din şanţ în şanţ.
    Agatha Christie: O reputaţie excelentă este prima necesitate a unui escroc!
    George Bernard Shaw :Reputaţia mea creşte cu fiecare eşec.”
    Fata de cele de mai sus,mai lasa-ne cu „reputatia”,domnule Nistorescu!La cat mai multe arestari,magistratilor dintr-o tara furata la blana!

    • ati ratat ocazia sa taceti, mai incercati fara citate scoase aiurea din contexte anacronice

  7. @ ,,Impostura „elitelor“ care ne conduc
    3 martie 2019 Cornel Nistorescu Editorial”
    ?

  8. Dupa ce Tudorel Toader a venit cu OUG 7, promulgata de guven, sa puna totusi ordine in dictatura securisto-procurareasca s-au gasit cozile de topor securiste din PSD sa il atace si sa il oblige sa schimbe ce a promulgat initial. Omul a spus clar la Sinteza zilei: eu imi fac datoria intocmesc acte dar e treaba coalitiei PSD -ALDE sa le sustina politic. Si cine era on studio sa il traga la raspundere pe Tudorel, care a revocat-o pe Kovesi patroana abuzurilor odioase ? Cazanciuc, purtatorul de cuvant al lui Kovesi…Cazanciuc care a fost o marioneta a lui Kovesi si a sistemului si care arde gazul ca presedinte al comisiei juridice la senat urla sus si tare ca nu i-a dat Tudorel actele …Ce cauta securistul ala prin emisiuni la a3 nu stiu.
    De-aia zic o gasca securista PSDista face jocurile in PSD. De-aia coalitia a dat inapoi la trei zbieraturi ale unor stagiari protapiti ilegal pe treptele Curtii de apel. Pentru ca nu exista vointa politica. Cu alte cuvinte degeaba intocmeste Tudorel acte de intrare in normalitate a justitiei romane, de respectare a Constitutiei daca coalitiei PSD-Alde ii e frica sa le sustina.

  9. Mi-ar fi placut infinit mai mult un Esseu despre „Adio, reputatie” scris de dl. Ioan Buduca care, in opinia mea, este cel mai impartial jurnalist cu foarte buna reputatie in perimetrul massmediei levantin-mioritice de 5inci parale.

  10. Se incalca Constitutia de catre Iohannis si de catre Codruta si de Edy pe fata cu tupeu si noi mai vorbim de reputatie? Procurorii incalca legea facand greva si noi mai vorbim de reputatie? Hellvig semneaza cu Codruta protocoale secrete ILEGALE , NECONSTITUTIONALE si noi mai vorbim de reputatie? Pana la reputatie nu s-ar putea daca nu va suparati sa nu mai incalcati legea ziua in amiaza mare in fata milioanelor de cetateni ? Dar astea sunt valorile UE: dublu standard in incalcarea legii.

  11. Cred ca merita sa fi fost scris intr-o nota muuuult ma dura. Lumea percepe moralitatea ca fiind ceea ce face kovesi. Asta vine, de cele mai multe ori dintr-o educatie precara si neintelegerea rostului propriu. Si atunci normal, buna reputatie este doar o piedica. Poate ar trebu sa iesim si noi in strada sa cerem buna reputatie. Este nici macar criteriu, ci o forma de a fi. Daca nu esti asa nu ai ce cauta acolo. Justitia este un domeniu vital al oricarei societati. Sa-l dai pe mina lui kovesi inseamna sinucidere. Cei care au facut-o au stiut bine ce fac. Sa fie atunci stipuata in lege proasta reputatie sa stim de la bun inceput ca nimeni nu trebuie sa astepte dreptatea si nici ca adevarul sa triumfe. Lumea bestiilor prinde contur cu tușe din ce in ce mai groase!

  12. Hellvig mai e sef la SRI ca nu se aude nimic din zona aia…Poate ar trebui reluata ideea de a avea profesionist in funtea serviciului si nu un politruc sorosist rupt in fund, flamind si calic. E cazul ca din fruntea statului roman sa dispara tripleta Iohannis-Hellvig-Kovesi… N-am sa spun mai multe ca se vede cu ochiul liber. Una s-a dus dar se poate intoarce…

    Si inca nu mi-a raspuns nimeni: Ce au discutat Victor Orban, Iohannis si Hellvig ? Se poate paraliza statul roman doar prin functia prezidentiala si cea de sef al SRI. Pai nu se vede cu ochiul liber?

  13. – D-le Nistorescu mesajul e clar. Nu T.Toader poarta vina ci acei din conducerea PSD-ALDE care i-au impus asta ca urmare a comenzilor TALHarilor sefi ai familiilor lor politice de la Bruxelles. Atat Floaca de T cat si T Sterling dar si VD sunt neamuri de slugi. Diezii protestatari sunt odraslele nomenclaturii comuniste si impreuna cu guvernantii sunt vechilii sorosistilor.

  14. reputatia e relativa, mai bine un concurs cu examen dat ca la carte ! fara teste grila si concurs de dosare

  15. Apreciați că PMP , ALDE, UNPR nu vor mai fi partide parlamentare, ?

  16. Reputatia deranjeaza,arata parcursul onorabil si creeaza invidii,abuzuri si frustrari,cum e cazul sotilor Barsan!Reputatia se acumuleaza in timp si greu poate fi daramata si de asta nu convine,reputatia obliga si impune respect!Nu convine preferabili sunt „danilet si daniletii” cu faraoanca din Egipt,plagiatoare 4% desi procentul e urias,alte portocale si oni,clonati si prin Oradea,in mai toate „cuiburile”de tortionari de tip nou!Ei sunt delegatii pereni,din scaun in scaun!Fara rezultate,achitarile masive spun totul,cu prostie maxima,tupeu,nulitati in meserie legea fiind ultimul lucru care sa-i intereseze,sa cunoasca si s-o aplice!Urmaream o aparitie a lui nistor,interimatul sef dna,cum se chinuia sa vorbeasca cursiv,cautandu-si vorbele in pantofi,care se jeluia ca nu mai au tehnici de filaj,masini,oameni,tot tacamul!sri le facea toata treaba si acum sunt „dezbracati”!Sa strangem niste bani si sa le luam biciclete,pe modelul primului biciclist iohannis si claxoane!Saracii,la cati bani pompati realizarile sunt pitici de gradina,carnati si ouale lu’tanti Maria din Suceava,raposata,in timp ce marile tunuri sunt albite,”coruptii”nefiind deranjati in niciun fel!Reputatia?Un moft burghez!Din interimat in interimat si delegari pana la esecul total varianta sustinuta pe trepte!Ii pasa cuiva ca vieti sunt distruse?Ce inseamna asta?Cinism bolsevic!Omul potrivit la locul potrivit?As,tot moft!

  17. REPUTATIE??

    LIVIA STANCIU ȘI DANIEL MORAR LA CCR??
    DANILET, VICA PRES LA INM ?
    CAMELIA BOGDAN? DCA AR PUTEA AR DA SI 20 DE ANI??
    CLANUL PORTOCALĂ DE LA PH?
    CLANUL MAN-BH?
    M MACOVEI-EUROPARLAMENTAR?
    BASESCU- COSTA RICA-ANRP???

  18. Cine vrea sa cunosca mai multe despre buna reputatie , sa citesaca ” PSD-UL l-ai omorit , dar cu Romania ce-ai avut ? „, un articol recent al d.lui Sorin Avram ( Cotidianul , 2-mart. -2019 ) . Se va intelege mai bine , ca valul de coruptie si tradare se revarsa peste institutiile statului , din politic , din politicieni , din legile lor strimbe ! Un ex. este Legea pensiilor speciale , o lege ingrozitor de nedreapta si abjecta . Nu mai ocoliti adevarul …ne va ajunge din urma !

  19. PSD e minat din interior de alde Grindeni si Tudosi . Ia’n priviti citi mersera la Ponta , „baeat d’al nostru ” . Si nici Dragnia nu pare hotarit . Cit despre Tariceanu si mai ales Vosganian , „romani d’ai nostri ” , ia priviti cum ii roade grija de banci si companii energetice …

  20. A vorbi si pretinde, in acest moment (aceste vremuri), demnitatea si onoare si a invoca reputatia la tribali e mai mult decat o inoportunitate (incomodare), e chiar o blasfemie.

  21. Un editorial despre adevaratele tragedii prin care trec zilnic 80% dintre romani scriem si noi domnule Nistorescu? Un editorial despre tragediile romanilor obisnuiti care le-au platit acestor impostori privilegiati de judecatori Barsan salarii nesimtite si viata de lux scriem si noi? Despre tragedia pregatita de PSD-ALDE Deltei Dunarii distrusa de cazinouri scriem si noi un editorial? Despre cum PSD-ALDE a votat ieri impotriva legii care da fiecarui nou-nascut un trusou de 790 de lei scriem si noi un editorial? Credeti ca cei 300 000 de copii care se culca flamanzi si parintii lor dau doi bani pe buna reputatie a oricui? Haideti sa rezolvam problemele sociale ale tarii si apoi vom avea si justitie si oameni in justitie pe masura! Oamenii cu trai decent au si simt civic si principii! Cand 80% dintre romani nu isi permit cosul zilnic, nu are nimeni timp de „tragediile” unor imbuibati si de buna reputatie!

    • bai misu, secii tai cum au reactionat cand boc&baseku au taiat salarii si pensii- ati facut SLUJ si ati tacut. asa ca shut-up si joc de glezne

  22. Bre nea Nistorescule, ‘mneata stabiliși, un standard, judecătorii din familia Bârsan, și zici, ‘mneata, că, „boborul judecătorilor”, „ăstor tipuri”, cum probabil ‘mneata ai zice, parodiindu-l probabil și pe Sorin Oprescu, „că ar fi supt” (cum se scria , ….; în alte vremuri) standard , ? Deci, domnule nea Nistorescu, ce mesaj consideri „că conține și transmite”, articolu’ ‘mneatale ?

  23. peste 30 la suta dintre actualii procurori sunt seci sau agenti soros, iar restul sunt inspaimantati de acesti indivizi, CONCLUZIA – JUSTITIA E SUPEWR-CORUPTA si subiectiva, incepand chiar de la CAP. Nici o speranta de la UE: si acolo cateva babe alcolizate,fara scrupule si pe deandoaselea (gen alcolista morcovei, verzii, alde etc) isi impun arbitrariul si impun haosul

  24. Despre ce vorbim in tara in care omul cu cea mai buna reputatie din cati au trait pe teritoriul Romaniei in ultimii 2000 de ani ne guverneaza si ne decide destinul.Sa ne traiti intru multi ani dle LND si toti cei care va urmeaza si va asculta.

  25. Aceasta este reputatie internationala!
    Daca nici in echidistanta Universitatii Harvard nu credeti, nu mai e nimic de spus.

    Anul acesta pentru prima oara o romanca este pe lista femeilor care au avut o contributia extraordinara in domeniul juridic.

    Ea este Laura Codruta Kovesi!

    Lista e facuta in fiecare an din 2015 incoace pe baza propunerilor profesorilor si studentilor de la prestigioasa Universitate Harvard, Facultatea de Drept.

    Sunt alese femei din intreaga lume care si-au adus aportul exceptional in sistemul juridic.

    https://orgs.law.harvard.edu/womeninspiringchange/2019-honorees/

    • #Andreea – Si ce zici ca a realizat EXTRAORDINAR in domeniul juridic LCK!?! Dar, mai intai, esti convinsa ca LCK stie ce-i aia „domeniu juridic”? Si crezi ca prezenta ei pe o lista facuta de o universitate din SUA, chiar Harvard fiind aceasta niversitate, compenseaza toate nenorocirile pe care le-a produs aceasta scelerata prin si impreuna cu subordonatii ei? Si chiar crezi ca incalcarea legilor tarii (in principal Constitutia) in care a activat ca sef de directia procurareasca poate fi numita CONTRIBUTIE EXTRAORDINARA!? Si … cand ai fost ultima oara la doctorul care se ocupa de boli ale mintii?

    • #Andreea [3] – Si, totusi, nu mi-ati spus cu ce anume a contribuit extraordinar LKC in domeniul juridic? Poate ca explicatia rezida in faptul ca a fost propuse de studenti. Ori a fost o solicitare din partea altor „studenti”?

  26. @ Omul care trece

    Fara atacuri la persoana se poate?
    Care va sunt argumentele bazate pe adevar in acuzatiile pe care le faceti?
    Chiar credeti ca Harvard-ul- Facultatea de Drept, cea mai renumita din lume, nu stie ce face? Mai uitati-va o data la lista pe care e si Codruta Kovesi! Veti vedea ca sunt nume unul si unul. NU paparude cu liceul la seral.

    PS Ca sa va lamuriti- Am un PHD in psihiatrie- sanatate mintala; medicina legala.
    Si nu e facut precum in Romania in 3 luni cu „copy/paste”, ci la o prestigioasa Universitate Europeana, veche de jumate de secol pe durata a sase ani. Am obtinut Magna Cum Laude.
    Asa ca va „citesc” foarte bine si dupa ceea ce scrieti.

    • #Andreea [1]
      – Nu lansez atacuri la persoana, decat daca altfel nu se poate. In cazul d-voastra nu am lansat un astfel de atac.
      – Despre TOATE universitatile din SUA stiu ca, daca CIA le solicita un „serviciu” accepta cu placere. Sunt convins, in sensul celor mentionate mai inainte, ca Harvard-ul stie perfect de bine ce face. Iar asocierea numelui LCK cu ale unor personalitati una si una, dupa cum spuneti, trebuie sa recunoasteti, daca aveti un minimum de onestitate, ca este jenanta. Iar ultimii patru ani stau proba pentru ceea ce afirm si nu cred ca mai este nevoie de alte argumente.
      – Va felicit pentru statutul profesional! Sa evoluati sanatoasa spre noi culmi de propasire – personala si profesionala! Nedumerire 1: de ce va pierdeti timpul pretios pe acest blog, frecventat de paparude seraliste (am inteles ca, indirect, la mine ati facut trimitere si va confirm ca afirmatia NU este reala)? Nedumerire 2: Ce este aia Magna Cum Laude (ca stiam ca inseamna altceva decat Marea Lauda De Sine)? Nedumerire 3: Ce concluzii profesionale ati tras din „cititul” meu? Nedumerire 4: Ati invatat sa citit sau sa „cititi” la prestigioasa Universitate Europeana (oare de ce nu are si un nume!? dar, ma rog, este irelevant), „veche de jumate de secol pe durata a sase ani” (Nedumerire 4.1.: vechimea de jumate (sic!) de secol se intinde pe durata de sase ani? Daca nu, banuiesc ca undeva v-a scapat o virgula, dar nici asta nu-i relevant)?

  27. #Andreea [2] Nedumerire 5: Acolo, la prestigioasa Universitate Europeana, nu ati invatat si despre vechea, demodata, metoda a observarii directe a realitatii? Observatie: Eu am invatat sa citesc si sa scriu inainte de a merge la scoala normala, de cartier. Ulterior am invatat diverse alte lucruri de pe la scolile de diverse niveluri pe care le-am urmat, precum si din viata. Inclusiv „cititul” la care va referiti. Nu stiu daca sunt infailibil in aceasta arta, dar d-voastra imi dat senzatia unei mincinoase care incearca sa se dea mare, adica sa se grozaveasca, cum s-ar zice. Daca nu-i asa, imi cer anticipat scuze, insa va atrag atentia, amical, ca asta este senzatia pe care o generati. Iar din viata am mai invatat ceva: dintre toti cei care urmeaza cursuri la unitati de invatamant prestigioase – indiferent unde ar fi ele in lumea asta – unii, avand o memorie buna si o aplecare spre tocilareala, obtin calificative foarte bune sau chiar spectaculoase, dar asta nu inseamna ca musai sunt si destepti. Dar asta nu are absolut nici o legatura cu persoana d-voastra si cu discutia de fata. Nu stiu care va fi parerea d-voastra, dar pe mine unul m-a onorat posibilitatea de a purta un pseudo-dialog cu un specialist in psihiatrie care a absolvit cursurile unei prestigioase Facultati Europene, veche de jumate de secol pe durata a sase ani, obtinand Magna Cum Laude. Succesuri multe pe mai departe!

  28. @ Omul care trece

    Ma ironizati inutil.
    Mie mi-a scapat o virgula, d-voastra multe adevaruri.
    Afirmatia ca CIA da ordine Harvard-ului indicand pe cine sa puna pe o lista a femeilor cu aport deosebit in justitie, e chiar de ras.
    Nu m-am referit la d-voastra referitor la „paparudele de la seral”. Stiti bine la cine m-am referit.

    „De ce imi pierd timpul” pe acest website? Nu consider ca e o pierdere de timp, tin la tara in care m-am nascut si sunt ingrozita unde a ajuns in ultimii ani si unde se indreapta. Imensa majoritate a articolelor de pe acest website sunt partinitoare, excesiv, as putea spune.

    Obiectivitatea, regula de baza a jurnalismului, nu e respectata. Nu am citit nici un articol referitor la actualitatea politica din Romania, nepartinitor. Daca nu intelegeti asta (desi ma indoiesc), nu avem ce discuta.

    Dar ca sa va convingeti ca sunt un om real si ca am opiniile mele personale, va invitat la o cafea, sau un ceai, ce preferati.

    Cu toaat placerea va

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.