Inedit: Câți spioni sunt în spitalele din România

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunțat, miercuri, că programul „Şpaga sub acoperire” continuă în spitalele din România, fiind 14 „pacienţi misterioşi”, care sunt incluşi în program şi care verifică inclusiv modul de comportament al personalului medical.

„Continuăm programul, avem 14 pacienţi misterioşi în programul Şpaga sub acoperire. Nu ştiu încă ce conţin rapoartele pe care ei le-au făcut, dar verifică mai multe aspecte, inclusiv curăţenia. Verifică modul de comportament al personalului, dar şi modul în care interacţionează pacienţii şi aparţinătorii cu personalul medical. N-a mai fost nimeni dat afară pentru că, dacă erau cazuri grave, probabil mi se raporta imediat. Dacă obligaţiile din fişa postului ar fi respectate, nimeni nu ar avea probleme”, a declarat Pintea în cadrul unei conferinţe de presă la Timişoara.

Ministerul Sănătăţii a decis vara aceasta să trimită „pacienţi misterioşi” care să verifice eventuale nereguli în spitale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

9 Comentarii

  1. Jumatate din bolnavii internati sunt spioni,restul sunt simulanti!
    Cantareata cheala Pintea ar trebui trimisa spion la 9!

  2. În spitalele românești dacă nu dai șpagă te scuipă în față, primești refuzuri peste refuzuri de la brancardier până la director. Eu mi-aș dori sa fie 1400 de pacienți misterioși. Și însoțiți de polițiști și procurori sub acoperire, dar din ăia adevărați, nu boschetari de la Caracal. Și afară să îi aștepte o Volga neagră. Cum te prinde că refuzi nejustificat un om bolnav, adică ceri șpagă – cum te trezești în Siberia! România nu este o țară în care să meargă cu vorba bună sau cu civilizația. Nu cu animale de pradă periculoase care ar lua și hainele de pe tine. Dacă se lasă și cu pușcărie – eu mă rog de sănătatea Sorinei Pintea. Hai să se poate!

  3. Securista innascuta, maritata cu un securist, care nu a fost in stare sa il tina pe fi-su in afara drogrogurilor, de a ajuns in puscarie! Adica nu a putut avea grija de propriul copil, si vrea sa salveze omenirea cu securisme!

  4. Ce chestie jegoasa a putut debita mintea mocancei! E pe mintea portocalelor Lulutei care organizau ‘flangrantele’ pentru ca la altceva nu se pricepeau. Nu asa se va reforma vreodata domeniul sanatatii in Romania.

  5. Ptr combaterea acestui flagel forte: SPAGA. intrat in genomul romanului, sunt necesare si masuri forte.
    Dupa unii, fatza de spaga, ar trebui sa ne comportam cu manusi.
    Nici anchetarea criminalilor cu ciorba de burta, apa de la frigider si tricouri noi zilnice, nu este o masura ptr combaterea criminalitatii.
    [Ce chestie mai este si asta: ,,Trimiti comentariile prea repede [la 3-4 minute?!]. Incetineste ritmul”? Sa nu-mi spuneti ca la ora 08:30 va asediaza comentariile si nu mai are timp cenzuristul sa le citeeasca]…..[Leo]

  6. m-am operat acum doua luni la spitalul Foisor nou construit arata ca in occident, curatenie impecabila, am ramas uluit de conditii. in ultimii sase ani am fost operat de trei ori si e prima data cind nu mi s-a cerut spaga s-au sa vin de acasa cu medicamente, doctorii tineri nu mi-au cerut absolut nimic si s-au purtat excelent, la fel si personalul inclusiv femeile de servici. Pacientii batrini din pacate bagau plicuri cu bani multi in buzunarele medicilor dar multi nu au primit. E prima data in viata mea cind am simtit ca se schimba ceva in bine in mizeria asta de sistem de sanatate. Nu am mai luat acum nici infectii cu bacterii ca acum sase ani cind m-am operat la stat in fostul spital Grivita.

  7. N-ar fi mai urgent ca „spionii” sa „munceasca” printre cele retele care exporta sclavi de toate felurile in lume? care fac disparuti copii sau ii gasesc doar cand sunt morti,aruncati prin buruieni? spionand drumul banutilor prin paradisuri fiscale sau transformandu-se in proprietati pe taramuri exotice sau in castele cu turnulete „loco”?as vrea sa stiu ce statut au „spionii”d-nei Pintea ? sunt „bolnavi inchipuiti”,cu diurna,salariu,bonusuri ?cine sunt ?ceva haidamaci vajnici de pe la cele „structuri”,functionand cu delegatie,sau cum ?cum sunt „rasplatiti” pentru temerara lor lupta cu medicii ? ca despre lupta cu interlopii…am vazut

  8. Doamna Pintea zici? Pai este o tovarasica dovedita, toata stiinta politica a ei se rezuma la ceea ce a vazut si a invidiat pe timpuri: niste activisti jegosi de la judet!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.