Opinia unui psiholog despre rezultatul alegerilor: „Au o cauză clară”

Psihologul Daniel Moiș afirmă, referindu-se la scrutinul de duminică, că rezultatele voturilor au o cauză clară: „acea cauză se cheamă UMILIRE!”.

Psihologul subliniază că „nimic nu e mai rău decât să îți UMILEȘTI alegătorii. Caz în care ei vor face TOT POSIBILUL SĂ SE RĂZBUNE”.
„În cel mai bun caz, ei vor REFUZA să mai meargă la vot.
Sau vor vota ostentativ cu ORICE ADVERSAR al tău!
Și cine te poate umili mai tare decât cel aflat la putere?
Cu restricțiile Covid-19 suntem, unii dintre noi, de acord. Înțelegem că sunt impuse de alții, că sunt necesare, sau că nu avem de ales.
Dar să IMPUI declarațiile alea INUTILE, care nu au absolut nimic de-a face cu PROTECȚIA POPULAȚIEI?
Dar să impui oamenilor să NU IASĂ DIN CASE în intervalul 23-6 dimineața?
Dar să amendezi bătrânii care nu au completat corect declarațiile, de parcă ar fi niște infractori care nu iau măsuri pentru prevenirea pandemiei?
Să impui o mască OBLIGATORIE, și după LUNI de zile să spui că e neconformă și că de fapt NU PROTEJEAZĂ?
Ce noroc că românul e OBIȘNUIT CU UMILINȚA. Și că în ciuda UMILIRII SALE prin restricții LIPSITE DE SENS, el tot merge să te voteze pe tine, marele conducător. Sau partidul tău.
Sigur că 68% din români au ieșit deja din poziția de VICTIMĂ, și REFUZĂ să mai fie VICTIMELE unor conducători cu apucături dictatoriale.
Au mai rămas cam jumătate din cei 32% în starea de VICTIMĂ. Că alți 16% au votat ÎMPOTRIVA actualei puteri, indiferent de ce ALTCEVA au ales.
Stăm bine dacă din 100% victime am ajuns la DOAR 16% suferinzi de sindromul Stockholm. Oameni care VOR să fie în continuare UMILIȚI. Și vor linge mâna care îi pedepsește fără motiv”, mai spune Daniel Moiș pe pagina sa de Facebook.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Author

14 Comentarii

  1. Fara indoiala ca procentul nemultumitor obtinut de PNL este rezultatul aberatiilor si teroarei politienesti instituita de guvernul Orban. Oamenii cu mintea intreaga si-au pus atunci intrebarea fireasca: Daca acum fac asa, dupa ce se vor vedea la putere ptr inca 4 ani ne vor omora.
    La acestea se mai adauga si sfidarea totala prin fraudele pe fatza de la alegerile anterioare, validate de AEP si de ,,justitia” romana, in urma carora multi au ajuns la concluzia ca votezi degeaba si nu s-au mai dus la vot (ca mine).
    Cel care a fost sanctionat de romani a fost in realitate IohaniSS. Stim toti ca Orban n-a fost decat paravanul escrocului de case. Orban n-a miscat un pai fara ordinul escrocului. El este adevaratul pierzator, el ar fi trebuit sa demisioneze….[Leo]

  2. Cred ca PNL a câștigat un scor nemeritat de mare, pesemne și-a băgat dracul coada, alta explicație nu-i.

  3. Dar sa te numesti PRESDINTELE ROMANIEI si sa DECLARI RAZBOI UNUI PARTID PARLAMENTAR si SA FACI PROPAGANDA ELECTORALA UNUI PARTID, si sa numeste GASCA un grupa de parlamentari ALESI PRIN VOT, LA FEL CUM ESTE ALES PRESEDINTELE si sa numesti ILEGITIM ALES DE POPULATIE CU CELE MAI MULTE VOTURI, DINTRE TOATE PARTIDELE CARE AU PARTICIPAT LA ALEGERI, cum se numeste?!? Se numeste comportare de BOLSEVIC CU MATZELE PLINE DE URĂ.

  4. PSD se lauda acum ca e cel mai izolat partid!Nici un alt partid nu vrea sa ii stranute PSD in fata, restul partidelor tin distanta de PSD!Pisicologul asta bate campii de negationist, e dea lui Sosoaca, noua vampa din Parlament dupa afurisenia din Caracal Gravida Foamei s-a retras la depou

  5. Buna analiza psihologului,dar pentru ultimii sase ani ne trebuie musai și un psihiatru.PMP va fi infiltrat în parlament și apoi jocurile sunt făcute.Va sun ce urmează :Disponibilizări masive .salarii la bugetari la jumate din ce au acum.Tara va fi pusă total la dispoziția partenerilor strategici.Nu e destul ce sa întâmplat acuma la vot.Deci pmp va intra în parlament pentru că UDMR e mai greu de manipulat.

  6. Perfecta analiza! Pnl plus paratrantorul de lux au umilit cetatenii, bumerangul a deschis ochii varsand umilinta in cascada spre umilitori si ce umilinta au primit de la cetateni! Celicitari tuturor care ati umilit umilitorii!

  7. domnule psiholog. Pe romani ii doare la basca de viitorul tarii lor.
    Aici au fost adusi de loazele kagebiste.
    Priviti la unguri, ei nu au fost „umiliti”?
    In loc de 5 procente, au acum 8%! Sa vedeti acum pretentii!!
    Daca romanii aveau sange in instalatie, ieseau la vot. La peste 50%, ungurii ereau PA!
    Dar lasitatea si lenea si mistocareala, s-au inradacinat perfect in ultimii 80 de ani.

  8. Bați câmpii românește musiu psicho,..Alegerile nu trebuiau ținute in caz de criză sanitară majoră, cum este această pandemie cu virusul extrem de contagios și ucigaș.. și nu e cazul să fie validate..Azi ai peste 200 de morți, o să ai și mai mulți, dar se pare că nu mai deranjează pe nimeni,. Important e cine apucă ciolanu,. Nu cred că junta militară a lu ciucă, ”deep state”, rezolvă ceva. Și in fond asta doare azi cel mai tare. Pe urmă apariția acestor neisprăviți mizeri numiți aur,. Păi de autoritățile erau corecte, cinstite și condamnau pe cei care au distrus un cimitir maghiar al eroilor maghiari,. deși puteau ingriji lesne unul al eroilor român la doar 11 km distanță, aflată in paragină și bălării,.. De era pedepsit șirul de ilegalități comise, incepând de la primarul tembel din dărmănești bacău sau popa ortodox nazist,.și evident cei ce se găsesc mereu pe drumuri niște români nehaliți care niciodată nu știu cât e ceasul și pot fi lesne utilizați. Deci de statul de drept funcționa, nu era nici scandalul internațional și nu apăreau in public acești gibboni,.care de altfel sunt manevrați de un BOR și o mafie cu epoleți mai in rezervă, dar criminali,.. Deci somnul rațiunii naște monștrii,.Demonstrat incă o dată,.

  9. Azi au fost de morti, ma asteptam sa fii printre ei, sau macar maine cand zici tu ca vor fi si mai multi… Crapi, loaza bolsevica!

  10. Nimic despre actiunile guvernului ‘meu’ urzite ostentativ si nejustificativ impotriva bisericii ortodocse, a slujitorilor si enoriasilor acesteia? Incep sa cred ca ocolesti premeditat o cauza esentiala. Esti cumva sectant? Eu afirm peste tot ca sunt ortodocs.

  11. Vai ,vai ,ce ne am mai distrat :Domnul ..sas ..seful PNL a propus ca noi sa scriem pe cate un petic de hartie numele celui pe care am dori sa fie premier asta dupa ce chiar el a anuntat ca il vrea pe Catzu bINEINTELES ca nimeni n a vrut sa l infrunte si am scris toti :,,Catzu”Apoi domnul asta … seful pnl a spus sa trecem la fapte si am trecut toti si i am lins curanul cel gras,apoi domnul ..seful pnl l a sunat pe Pohontu si a plecat cu el la hotel vai, vai!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.