Un suporter al lui Orban şterge pe jos cu Klaus Iohannis: „Pur și simplu, încetează!”

Atac din tabăra liberală a lui Ludovic Orban la Klaus Iohannis. Într-o postare pe Facebook,  Ioana Diaconu îl critică pe preşedinte şi îi cere să aleagă dacă „Vrei sa ramai in istorie ca…Presedintele?! Sau gunoierul PNL?!”.

Iată mesajul integral:

„Pur si simplu, inceteaza! De cand ma stiu…ai vrut Presedinte! Cred ca de mic asta visai, scaune si mariri.
La povesti adevarate (si dau din casa!), demult, demult de tot, oricine te intreba…orice, spuneai: “Ah, doar asta?! Am crezut ca m-ati chemat sa ma faceti Presedinte!”

Si de atunci repetai obsesiv: “sa ma puneti”, nu “sa devin”. Mici amanunte, de care atunci radeam, dar care astazi se dovedesc atat de importante! Te-au pregatit sa fii, ti s-a promis demult, doar ti-ai dorit… nu stiu, dar iacata ca esti! Exact ce ai vrut. Si-acum mai faci un pas: vrei totul!Din tot mandatul, pana acum, mi-a ramas doar scena cu paltonul. Mi-am adus aminte de Nastase! Aroganta.

Eram la un summit NATO la Salonic si coborau “toti greii greilor” din masini, alti PM, salutau, zambeau…Si-a coborat si-al nostru! O fata de piatra, privirea inainte si un dispret suveran fata de orice alta forma de viata, mai putin restul Premierilor si Secretarul General al NATO. Mi-a fost rusine ca-s romanca! Si am retrait asta cu tine, Nicolae, cu paltonul!
In 4 luni de PNL…stiu sigur ca nu ai inteles nimic despre liberali. Nu aveai cum, ca nu stiai nimic despre ei nici inainte. Nu te-a interesat nici dupa. Adevarul este ca nu se potriveste doctrina asta cu caracterul tau. Asa cum multi nu pot fi mai mult decat penelisti…si daca vor, nici tu nu ai reusit. Nu e chestie de timp doar.

Ai vrut Presedinte…si PNL-ul lui Orban te-a facut! Si PNL-ul asta te-a spalat de 2 ori si te-a trimis in fata, alb si curat si demn. Si-a inceput pedeapsa: Alina Gorghiu. Nu te-ai oprit aici. Asa blestem era destul!
Ai inceput sa balmajesti “Guvernul meu”. Ce sa faci cu el? Esti Presedinte! Vrei si Premier? Pentru asta nu-l poti avea pe Orban langa. Nu vrei parteneri de discutii, vrei niste marionete ca Boc si Citu.

Eu si multi ca mine nu vrem Presedinte Prim-Ministru. Nu suntem in Africa, nici pe vremea lui Ceausescu nu suntem!
Nici Iliescu nu a indraznit asta, sa fie singur. Urmare…Constitutia e o masina cu doua volane, vehicul cu care, fericiti, mergem din gard in gard.

Desprinde-te, Nicolae, de comunism si dictactorie. Nu vreau “Guvernul tau”, ci un guvern liberal.
Daca nu, ia rolul lui Basescu in serios. Poti sa devii Cucul de la Cotroceni. Doresti? Pacat! Puteai fi mai mult decat Basescu!
Indiferent ce vrei, noi meritam mai mult decat un trepadus ca Boc, pe nume Citu acum, care face umbra prin Palatul Victoria. Si ce mai vrei? Sef la Consiliul Europei! Mai vrei si altceva? Spune! Sa se teama Biden?

Eu spun atat: asa cum de proaspat spalat si parfumat te-a trimis PNL afara, la joaca, in fata natiunii, tot la fel, acelasi PNL, te va umple de zoaie, daca nu iti iei mana de pe partid. Pe liberali nu-i controleaza nimeni, ci doar pe penelisti. Sper ca ai aflat macar asta!

Nu te vrem Premier, orice papusa ai baga in fata! Intelege asta!
Nu, nu mi-e frica nici de DNA, nici de Servicii, pentru ca oameni sunt toti. Si adevarul are o rezonanta aparte, in inima fiecaruia. Si stii ca-i asa! Iar eu spun adevarul, un adevar care strabate mii de inimi, dar nu se gasise inca gura sa il rosteasca. Atat de simplu!

Nicio influenta externa, nici banii, nici santajul si nici amentintarile nu pot face un liberal adevarat sa nu voteze Orban.
Si daca nu-l numesti Premier dupa aceea….nu e de bine. O lume intreaga va intelege ca, asa cum ai facut cu Drakneea, Presedinte de partid, nu si Premier, tratezi PNL-ul ca pe PSD …si asta nu ti-o va ierta nimeni. Va deveni evident ca totul a fost un circ, nu o lupta cu Stanga, menita doar ca sa-ti sporesti puterea si sa darami Guverne. Ca sa conduci tot tu. E odios, fereste-te de asta!
E timpul, Nicolae, sa cumpanesti bine. Vrei sa ramai in istorie ca…Presedintele?! Sau gunoierul PNL?! Mingea e inca la tine in teren”, conchide Ioana Diaconu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 22
Author

32 de Comentarii

  1. O fi fost puțin „ambetata”?! Asa s ar părea, o sa spună ca a fost greșit înțeleasă. Și apoi cine i persoana? Mai sentito!

  2. johanis este EXACT ASA cum il descrie duduia asta, DE LA BUN INCEPUT. Pana acuma, DE CE A TACUT DUDUIA?!? I-a mers ei bine, asta e secretul. Cand nu-i mai merge, da din ea. Astia sunt exact la fel ca johanis, nu poti avea incredere in ei. NU principiile sunt cele care-i indeamna la lupta, ci CE LE IESE LOR. Daca le iese bine, tac. Daca nu le iese, dau din clontz.

  3. Pai mai liberarilor v-a pus necuratul sa spalati un indiv corupt pana-n maduva oaselor si sa-l albiti ca sa mintiti poporul cu mortaciunea vostra sufleteasca pe care l-ati cocotat la Palatul Cotriceni. Acum aveti ceea ce ati meritat. V-ati batut joc de Romania, impingand martoaga asta nemteasca pe post de bidiviu care manaca jar mai ceva ca bidiviul din povestea lui Harap Alb. Pentru faptul ca ne-ati pricopsit cu neamtul asta corcit meritati sa dispareti cu totii de pe scena politica a tarii, voi liberalii lui peste prajit.

  4. Ioana Diaconu e la menopauza? Din 2019 pana in 2020 cat a fost Orban prim ministru,a deschis pliscul sau avea bufeuri?
    Si hai Latrau,Latrau, Latrau ,proba de microfon: „Nicio influenta externa, nici banii, nici santajul si nici amentintarile nu pot face un liberal adevarat sa nu voteze Orban. Sa va spun ceva despre Orban, ca sa… A reusit altceva si asta il face atat de special: Sa ramai demn, cand nu ai nimic! Sa ramai OM…cand ai totul!” Ioana Diaconu pupincurista lui Lodovico”:))
    Mai radem,mai glumim doar suntem la circ!Tipa arata si se comporta ca un clown

  5. Asta se intampla cand un traficant de copii ajunge presedintele Romaniei. Incet dar sigur Johannis va primi tot ceea ce merita de la Sfantul Dumnezeu, Imparatul Ceresc. Roata vietii se roteste mereu si cand ajungi sub ea se mai si opreste din cand in cand. Johannis nici nu stii cat de mic o sa ajungi.

  6. imi place sa cred ca ,,, povestea-i,,, pe bune ..! daca-i asa , felicitari ..! daca nu , zii ,, labaral ,, si da-i pace ..!

  7. Nimeni nu a demascat mai aplicat, mergand la esenta, dar si prezentand toate aspectele modului de subminare, de tradare a Romaniei decat mine!!! Am ajuns sa fiu balacarit de stalinistii de pe „dreapta” ca „bolsevic”, „securist”, ciumat rosu eu fiind un intelectual cu vederi de CENTRU-DREAPTA si de aceea atacurile mele la marxism/bolsevism provoaca reactii mult mai dure de la voi, legendatii pe „stanga”, nostalgicii MARXISMULUI – IDEOLOGIA GENOCIDULUI… Va framanta identitatea mea? Intrebati ofiterii coordonatori! Te asigur ca unii dintre analistii ce publica aici s-au interesat de identitatea mea eu stricandu-va jucarica, jocul de-a „democratia”. Cine ti-a soptit ca sunt „liberal”? Chiar daca stalinistii de azi legendati pe „dreapta” se declara liberali si se considera scoboratori din Bratieni, eu nu ma identific cu ei, cei din secolele 19 si 20 sau cu cei de azi.

  8. Din pacate, dupa cum se stie , Iohanis a fost pus in aceasta functie de forte obscure externe antiromanesti si astfel am fost adusi in stadiul de colonie umila subdezvoltata furnizoare de sclavi, unde nu mai producem nimic societatile industriale au fost distruse , locuri de munca nu sunt ceea ce forteaza romanii sa acepte migrarea in alte tari si sa accepte munci grele umilitoare prost platite !!
    Exemplu edificator in acest sens este actiunea (facilitata de la cel mai inalt nivel ) aberanta ilegala din timpul starii de urgenta , denumita „sparanghelul” in care au fost organizate si inghesuite convoaie de oameni nevoiasi trimise pentru munci agricole in Germania !!!
    Cel mai grav este ca acest regim antiromanesc iohanis este sustinut si de o parte din romanii nevinovati , manipulati prin propaganda parsiva a acestuia !!!!!

  9. In sfarsit…Iohannis martoaga nemteasca vanduta de PNL si Crin Antonescu drept bidiviu….in sfarsit un scuipat in obrazul netrebnicului care a umplut tara de ura si scandaluri..
    Care a luat parte la jefuirea padurilor..a acoperit marile tunuri financiare…CE PROCENT DIN JAFURILE MULTINATIONALRLOR I-AU REVENIT LUI KOVESI SI LUI IOHANNIS? MORTU LASCU IL AVEA LA MANA PE IOHANNIS? ASA SE ZVONESTE IN TARG..IN SFARSIT PNL ARE FIRUL ROSU PE PRAG..
    DUMNEZEU NU BATE CU PALMA..
    DA CU PARUL PESTE CEI CARE AU ADUS TICALOSUL ASTA INFOIT IN FUSTELE ANGELEI MERKEL…PESCHESUL SI BIRURILE LE PLATESTE TARA SI POPORUL, JEGURILE DRACULUI! PENELISTI SAU PESEDISTI..DUMNEZEU NU VA VA RAMANE DATOR..INCLUSIV PATRIARHUL DANIEL CARE I-A DAT DRUM LIBER LUI IOHANNIS IN PRIMUL MANDAT MINTIND POPORUL DIN ALTARUL PATRIARHIEI…UNEORI TARA A AVUT NEVOIE DE CONDUCATORI DE NEAM STRAIN…DA????!!! DANIEL CIOBOTEA SI EL STRAIN DE NEAM, POPOR SI ROMANIA! O HAITA DE NEMERNICI JEFUITORI…DUMNEZEU SA VA DEA BATAIE CA LA TALHARI CE SUNTETI!! PARTIDELE CURULUI..
    SI REPREZENTANTII TALHARILOR SUNTETI…NU DEGEABA ARE SPP CUIB LANGA USA PATRIAHULUI…TOTI O APA SI UN PAMANT! IMBECILII, ZICI CA AR TRAI 1000 DE ANI…PUTREGAIURI SI NU OAMENI…LASA CA VA ASTEAPTA SATANA SA VA IA SUFLETELE ALEA DE TALHARI!!!!

  10. Mocirla liberala!
    Fara servicii, procurori, judecatori, unitatile de elita din mass-media (tot servcii), propaganda marxista a ue (tot servicii), minciunile liberale (tot servicii), Iohannis nu termina primul mandat! De al doilea nici nu putea fi vorba.
    Pe cand, cu toata liota de impostoti in spate prin santaj politic (intern-extern) a ajuns Iohannis sa se lafaie in mandatul doi.
    Cu tot spalatul si apretatul vostru, tot de-o nulitate sunteti, impreuna.
    Voi ca partid, PNL, ati fost votati de 16% dintre alegatori. Prin coruperea algerilor ati ajuns la 24%, in conditiile in care doar 33% dintre alegatori au venit sa voteze. Daca PNL nu avea protectia serviciilor si a magistratilor trei sferturi dintre candidatii la alegeri aveau dosare penale, facute pe bune.
    Cand Iohannis vorbea cu Timmermans, voi credeati ca va lauda pe voi PNL-ul? Ei vorbeau despre strategia de a aduce la putere serviciile ce sustin progresismul- marxist. Nu de a mentine PNL-ul deja acaparat de PDL.
    Voi intre voi PNL-istii va puteti imbata cu spoiala minciunilor! Poate sa si scapati de ficus. Dar romanii s-au saturat de toata clica politica securista.
    Vanzatori de tara!

  11. Bey @ Doino a Parastasului,da tu pe cine pupincuresti si esti speriata ca o sa ramai fara obiectul muncii? Ca nu degeaba sari tu mereu la beregata cate unuia care spune adevarul despre stapanul tau caruia ii duci tzucalul cu pasiune si,pentru propaganda lui,latri la inamic.Macar iti umple cu varf castronul de langa cotetz?

  12. Pedeapsa divina de la Sfantul Dumnezeu, Imparatul Ceresc a inceput sa te ajunga incet dar sigur pe tine Johannis, spurcaciune nemteasca ce esti. Johannis, tu cu sluga ta Helvvig l-ati bagat pe Liviu Dragnea la inchisoare pentru ca asa ati primit ordin de la Merkel si Bruxelles. O sa platiti amandoi impreuna cu toti tradatorii de tara, o sa platiti cu vraf si indesat. Liviu Dragnea prin masurile luate deranjand UE si multinationalele venite la praduit in Romania. Tot occidentul a fost speriat ca Liviu Dragnea poate scoate Romania din pozitia de sluga. De aceea satrapii occidentali nu doresc asemenea politicieni patrioti in fruntea tarii. Liviu Dragnea a fost, este si va fi cel mai mare politician patriot de dupa 1990. Liviu Dragnea va deveni viitorul Presedinte al Romaniei, nu pentru ca o afirm eu ci pentru ca Sfantul Dumnezeu, Imparatul Ceresc l-a ales sa fie Adevaratul Presedinte care va repune Romania pe drum ei firesc si drept de dezvoltare si existenta smerita pe acest Pamant.

  13. E mult prea gris soriciul care acopeta scheletul osos madiv si puturos ca sa citeasca, sa vada si sa inteleaga adevarata misiune pentru care a venit pe lumea celor vii, si misiunea in functie plasat de oricine, nu si de alegatoriicare au votat! S-a vazut din spusele clare cu vicea lui, citez:”am fost ales(de tableta buclucasa?),…am castigat alegerile(cumva a fost un joc de barbut, de poker, de oina, de aba neagra) …”?!

  14. CONSTITUTIA ROMANIEI :Incompatibilităţi şi imunităţi ARTICOLUL 84(1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.Imixtiunea lui Iohannis in toate institutiile Statului Roman , in cele 3 puteri ale Statului Roman prin depasirea atributiilor strict reglementate de legea fundamentala si legi organice sunt temeiuri pentru suspndarea acestuia din functie !Abuzul fara precedent de a exercita amestec in congresul unui partid,prin metode diverse- ultima fiind punerea in miscare a DNA prin manevrarea dosarelor penale contra unui candidat,deci favorizarea lui CAtu, atinge paroxismul continuind abuzurile sale de a manevra cu securitatea „sa”prin numitul Eduard Helwig intreaga viata politica- alegeri,numiri,dosare,solutii in dosare,manevrarea Armatei, decizii in NATO,UE ,fara mandate de imputernicire ,dispunind de legislativ,guvern,politie ignorind problemele societatii si gravele evenimente si fenomene ce lezeaza ,incalca flagrant dr.si libertatile, viata si siguranta cetatenilor ,reprezinta Inalta Tradare,servind interese straine impotriva Romaniei si trebuie Susoendat.Liberala Ioana Diaconu releva adevarata personalitate a celui care a fost „ales” adica „pus”pe o functie de pe care abuzeaza,incalcind atributiile si constitutionalitatea in picioare,fortele straine sugrumind Romania si partidele politice Nationale,prin INSTRUMENTUL IOHANNIS ! Vointa poporului roman, a cetatenilor de A ALEGE,DE A VOTA,DE A SE EXPRIMA,DE A TRAI LIBER SI PROTEJAT DE STAT,este INFRINTA,calcata in picioare de diktatorul Iohannis impreuna cu securitatea si camarila sa de la Cotroceni!Liberala Ioana Diaconu confirma actiunile si intentiile calificate drept subminarea puterii de stat ale lui Iohannis,el fiind o SLUGA ANTIROMANEASCA,PERICOL MORTAL PT.ROMANIA! Indepartarea sa din functie ,de catre partidele politice UNITE,este necesara,altfel va Distruge ROMANIA !

  15. Problema e ca iohanis s a urcat pe corpurile altora da asta e liberalismul. La ce e bun orban nu stiu da lasa sa se bata ca nebunii intre ei ca poate le pica guwernu instalat prin crima colectiv. Pot toti din pnl da isi dea cu firma in cap.

  16. PNListul Diaconu zice că nu vrea parteneri de discutii, vrea niste marionete ca Boc si Citu.

    PNLiștii știu cel mai bine cum se învârt lucrurile în PeeNeeLee mai ales ce învârte „comandantul suprem” și ce învârteli face. Sună a dictatură sud-americana din 1970. O slugă pe postul de primministru care se execută când sună, pe firul scurt, șefu ‘ăl mare’ de la Trei Coceni sa vină Cîțu cu raportul.

    Lui Iohannis i s-a urcat șefia la cap și începe cu apucături ca unul de dinainte de 1990. Constituția, ce e aia.

    Iohannis vrea un PNL militarizat să aiba și el USR+ meu cu securiști să-i asculte oricând ordinele venite de la Cotroceni.

  17. Treaba liberalilor de la cap a început să se împută. De fapt a liberalilor și nu numai, când îl apucă pe unul ieșirile de dictator indiferent că e vorba de PNL sau alții. PNLiștii știu mai bine decât PSD-iștii cine e capul răutăților. Și cine a fost din totdeauna, care a făcut mari măgării cu dosare penale. Nu e nevoie de Kovesi e suficient Iohannis să foloaească DNA ca armă politică împotriva aliaților lui Orban sau oricărui PNL pe care i s-a pus pata. Iohannis e statul paralel și judecătorul suprem peste justiție i se supun lui toți judecătorii. Și judecător și procuror, de toate.

    Dar de la luptele pentru putere poate pică guwernul meu la vreo moțiune. Mai e și ceva de bine dacă zboară Cîțu. Și cu el se fărâmă coaliția cu USR+.

  18. În primul rând pnl nu este nici „Liberal” și „nici de dreapta”. Am fost membru PNL cotizant și am demisionat când s-a pus problema absorbției pdl-ului fiind sigur că „băseii” îi vor încăleca. Multe chestii dubioase (alegeri cu listuțe, ședințe la oha, numiri dubioase, angajați pe care nu ia văzut nimeni luni de zile, etc.) am văzut în 9 ani de membru PNL, dar alternativele (psd, prm, etc.) erau muuuult mai rele. Interesant cum o gașcă de cel mult 15% votanți, pune (cu ajutorul serviciilor și justiției) de 17 ani Președinte și o va face și în 2024. Schengen-ioc, Euro-ciuciu, MCV-pe viață. De când am intrat în UE „dreapta” are PUTEREA și suntem mai săraci și mai obidiți, propaganda livrând toată ziua gogoși imbecililor. Românii, care sunt vestiți pentru tâmpenie și trădare, merită din plin ce li se întâmplă. Mi-e necaz că sunt prea în vârstă ca să mai plec în altă țară. Marș!

  19. Femeia asta a documentat binisor articolul, problema e ca in strainatate, in orice tara, acest individ plus guwernerul lui inclusiv lipitorile, sunt confuzionati cu cetatenii, astfel incat, cetatenii in mare parte, sunt cel putin la fel ca javrele astea de lux conducatoare de si in orice! Poate o sa reusiti sa auziti cum e caracterizata conducerea tarii din strainatate! E platoul cu adevaruri crunte, adevaruri care nu se vor vazute de javraii de lux! Si NU e bascalie! Am mai scris despre acest subiect mizerabil care a distrus ani si ani imaginea Romaniei si a natiunii! Si vorba strainezilor: daca guvernul de lux e imbaxit de infractori de orice fel, ce sa invete cetateanul obisnuit care este mentinut in saracie, avand exemple clare si vizibile de infractori ocoliti de anchete si pedepse?!

  20. Chiar dacă foarte târziu, un PNL-ist îl arată pe ăl din Deal așa cum e, gol-
    goluț. Bine, retorica în
    sine nu dezvăluie adevăruri care să răstoarne lumea, pentru că desigur, mai sunt destui dintre noi care n-au luat niciodată plasă cu cel înalt ca bradul și-atât. Începând din clipa în care a rostit celebrul, dar infamul
    ghinion. Iohannis, fă ce-ți spune Ioana ta penelistă:
    lasă-ne!

  21. nu-si scoate ochiul / cum e turcul si pistolul / cum e Boc, asa si clujenii.

  22. Daca si ardelenii sunt romani (…), păi chiar daca strainii l-au instalat (ca pe Basescu), gunoiul a fost masiv sustinut de milioane de zmei, ursi, boci, lalele si alte lighioane vorbitoare. ”Acolo” se coc toate antiromanismele de peste trei decenii, deci cu mult inainte de 1989.

  23. Cand e vorba de cîtu sau gloaba din deal, hop apare si lătrăul de serviciu „doina oltului”!
    Băi, nenică, ia marș matale, în cocina unde te scalzi și de unde iți inspiri scrierile!!!

  24. Vai, ce curaj nebun…
    Pai fătuca este pe lângă ordinea impusă…trebuie dusa că consult …
    Cum sa te legi așa josnic de Președintele nostru al tuturor?
    Nu el v-a pus la guvernare anul trecut deși ați pierdut alegerile!?

  25. De unde a aparut Doamna asta? S-o tina Domnul! Daca mai sunt ca ea citeva sute de penelisti, scapam si de Catzu Batzu si de Orban si de Klaunus! Toate la vremea lor!!

  26. Deci în cele din urmă, recunoașteți că l-ați albit. Păi asta este caz de pușcărie pe viață, duduie dragă! Ați albit pe unul ca să-l faceți președintele unei țări? Sunteți bolnavi cu toții? Unde-s procurorii, unde-s serviciile, instituțiile „statului de drept” ? Cineva trebuie să vă citească imediat drepturile. Primul este ca tu să nu mai spui nimic. Te-ai putea albi doar punând umărul la albirea acestei țări. Pentru asta v-a trimis poporul sau Dumnezeu acolo, nu ca să vă albiti între voi, pe ruinele ei!

  27. Fara nici un dubiu, Iohannis coordoneaza genocidul in Romania, el este omul de incredere al lui Soros, unul dintre principalii finantatori ai asa ziselor vaccinuri anticovid 19. Aceste seruri cu compozinie neverificata de nimeni, nu joaca totusi rolul vaccinurilor de a proteja de boala si de a impidica transmiterea covid, in schimb provoaca tromboze, inflamatii cardiace si cerebrale precum si multe alte boli cronice pe care le vom vedea incepand din toamna la cei care s-au inoculat primii. In concluzie, rolul principal al lui Iohannis este sa inoculeze cat mai multi oameni cu aceste seruri periculoase. Si individul asta pretinde ca este crestin? Bata-l Dumnezeu sa-l bata!

  28. felicitari\
    sunt liberal prin gandire, actiune, constiinta
    detest fusta, lichelismul jigodismul

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.