Antena 3 a distrus-o azi-noapte pe Firea!

Antena 3 CNN a prezentat în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” a lui Mihai Gâdea un nou sondaj realizat de ARA despre care a spus că „cutremură scena politică”.

În acest sondaj care face referire și la prezența la vot, Gabriela Firea, omul de casă al televiziunii ani de zile. este clasată pe locul 3, spre deosebire de sondajul realizat la comanda PSD, unde era pe locul 2.

Piedone e pe locul doi în sondajul ARA prezentat de televiziunea lui Dan Voiculescu, iar Nicușor Dan, pe primul loc.

În ceea ce privește intenția de vot pentru alegerile la Primăria Capitalei, actualul primar la Capitalei, Nicușor Dan din partea Alianța Dreapta Unită se bucură de primul loc, 35% dintre bucureșteni ar vota cu el, în timp ce 27% cu Cristian Popescu Piedone din partea PUSL, care se află pe locul doi în topul preferințelor.

Sondajul continuă cu Gabriela Firea din partea PSD, pe care ar vota-o 23% din respondenți, 11% ar vota cu Sebastian Burduja, candidat PNL, iar cu Mihai Enache din partea AUR, 3%. 1% din respondenți ar vota cu alt candidat.

Graficul este realizat doar pe baza respondenților care sunt hotărâți că vor merge la vot. 27% din respondenți, deși doresc să voteze pe data de 9 iunie, în acest moment nu sunt hotărâți cu privire la candidatul dorit pentru funcția de primar al Capitalei, precizează site-ul televiziunii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

26 de Comentarii

  1. Cum a distru-o antena3 pe firea? Doar au prezentat un sondaj de opinie. Ce titlu de fițuică de mahala.

  2. Sondaj realiZd !
    Dacă SlăbutZul nu cedeaZă, Comasații dau chix, măR🤣g
    ●}RumburKK-PeZeDea TL & TM-RumburKK{●

  3. Injurat si ocarat cum este non-stop, acest individ Nicusor Dan, n-au avut bucurestenii, creatura merita bestelita, caci, ne chinuim spalarea cu apa rece – in 2.05 ne chinuim cu apa rece de cinci zile, fara speranta de apa calda. Individului ND i se rupe ca trebuie sa ne spalam macar in ajun de Sfintele Pasti, din ce gaura urat mirositoare ati scos sondajele cu ND pe locul 1 la PMB ? Manipulare ordinara gras platita de drak’, nu-l vom vota pe ND caci ne-a chinuit toata iarna cu apa rece de spalat.

  4. Ce rautacizme isi arunca femeile intre ele ! Nu realizeaza ca tocmai din aceasta cauza nu reusesc in viata.

  5. Toate sonajele prezenmtate la Tv cutremura, distrug, uimesc, bulverseaza si rastoarna, De aceea eu nici nu le iau in seama.

  6. Prostacii nu pricep ca conductele de termie vechi de 40-70 ani se pot inlocui doar prin inchiderea apei calde. Lenea este mare cucoana!!! Oare la tara de unde vin nu s-au spalat la copaie si lighean?!!!

  7. Gabriela Firea a declarat joi că este convinsă că ‘bucureștenii au suferit anumite confuzii’;))) adica ne face prosti ca nu o votam
    Tupeu de plutasa,vai mama ei..

  8. Proştii tot proşti rămân nu poți să-i deştepți, aşa pier pe limba lor dar , ne fac şi nouă rău, ve-ți vedea că o vor vota pe această Cruella de Dâmbovita , această afaceristă nesătulă care şi-a bătut joc de bătrânii din azilele groazei, proştii pricep greu şi uită repede, cu asemenea bestii din politică România nu are nici o şansă, ciocoii nu vor dispare în veci se multiplică într-un ritm periculos de rapid

  9. Mi se pare normal ca toti #nespalatii nicusorului sorosist sa se dimta lezati in # neigena lor morala, continuind sa fredoneze partitura secu cu azilurile groazei=firea dupa ce chiar el nicusorul a redus. prin hotarare de consiliu pmb cu 5o% ratia de hrana ,medicamente , asistenta sanitara a internatilor de acolo Dovada Nicusorul sorosist a promis ca din luna mai2024 deci dupa 4 ani de abstinebta facita acelor oameni) sa reintregeasca cele de mai sus, inclusiv ajutoril de handicap O golanie mai mare nici ca se putea

  10. lasa ca te intorci la Pandele , la cratita.
    mersul cu pomana e distractie de la casnicie 😀 😀 😀

  11. @#nespalati:
    Faci o mizerie mai mare ca acela de sub baldachinul grena.
    La baie cu tine! Și la post și canoneala ca așa nu se mai poate!
    Tu te vezi ce blestemății scrii? Tot sufli în fund unei proaste ca noaptea care muie pe la toți fără să aibă pic de rușine. E curva Babilonului.
    Marcată de SRI si e ca nu distinge stanga de dreapta. Ce vrei mai mult de atât?
    Numai dacă ești scelerat continui să susții trădarea. Indiferenta și puturoșenia, prostia și neghiobia se platesc. Dacă ți s-a urat cu viața, nu eu sunt de vină ci vaca ta cu bale la gura, Firea cea cheală și decrepita.

  12. Vrei si mai urat să gândesc? Se poate!
    Diafragma ii e în fund pentru ca nimeni n-are de ce să i-o ia.

  13. Cita inpertinenta si obraznicie are madam Firea ca sa candideze la Primaria Bucurestiului stiind foarte bine ca atunci cind a fost primar general, nu a facut nimic din tot ce a promis.Nu mai punem la socoteala faptul ca se face vinovata pt. tot ce sa intimplat in acele azile de batrini din Voluntari, pt. ca a fost informata de ce se intimpla acolo si nu a spus la nimeni ca sa se ia masuri imediat.Intradevar nu raspundea ea de aceste Azile dar atunci cind a fost informata ,de ce nu a spus imediat si a tacut ?

  14. PSD:
    Tufa voastra nu a sustinut niciodata vreun exanen pentru ca nu e in stare. Nu are nici-o competenta.
    Ati notat, da?

  15. I-ai denumit bine pe useristii si pe ciobanii care-l sustin pe actualul primar.Altfel nu erau atat de afectati.

  16. Numai cand o vad si ii si aud mahalageala, interminabilele victimizari si trancaneli de prostie, certurile cu cetatenii.

    @Firea (si clanul): Baga capul la cutie acum, nu cand esti primar! Iti pare ca esti mai valoroasa acum decat atunci cand v-ati batut joc de batranii tuturor? Baga capul la cutie acum si nu mai iesi de unde te ascunzi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.