Actorul Alec Baldwin a fost din nou pus sub acuzare

Actorul american Alec Baldwin a fost din nou pus sub acuzare de omor prin imprudenţă pentru împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare al lungmetrajului „Rust” în 2021, a anunţat vineri procuroarea responsabilă cu ancheta, relatează AFP.

Procedura împotriva lui a fost anulată oficial în aprilie, în acest caz cu mai multe întorsături, dar acuzarea avertizase atunci că actorul nu a fost, prin urmare, exonerat şi că probabil ar putea fi cercetat din nou.

Alec Baldwin a declarat că nu este vinovat de moartea Halynei Hutchins şi că el nu a apăsat pe trăgaci.

Actorul, cunoscut pentru rolul din serialul ”30 Rock”, a fost acuzat iniţial, în ianuarie anul trecut, de omor prin imprudenţă pentru moartea Halynei Hutchins, alături de armurierul principal al filmului, Hannah Gutierrez, care va fi judecată în 2024.

Procedura reluării acuzaţiilor în faţa unui mare juriu echivalează cu noi probleme juridice pentru Alec Baldwin după ce procurorii respinseseră acuzaţiile împotriva actorului în luna aprilie, anul trecut, pe baza unor noi probe, potrivit cărora, arma pe care acesta a folosit-o ar fi putut fi modificată astfel încât se putea declanşa fără ca trăgaciul să fie apăsat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. În epoca lui Stalin a fost o perioadă cu multe dosare politice printre care așa zisul”dosar al doctorilor ucigași din 1950..” În SUA a fost perioada McCarthyism- ului în anii 1940 – 1950..
  Acum în SUA iarăși s-au întors aceleași vremuri însă nu au nimic comun cu realitatea.. Justiția comparativă din SUA este un anacronism unde se lupta între ele numai sumele de bani..
  Ceea ce i se incriminează acestui actor este o prostie care poate fi precăutată în instanță numai în așa societăți cum în perioada data din SUA..

 2. Cum sa-l acuzi pe un actor de omor prin imprudenta, din cauza ca un bou i-a pus in mana un pistol incarcat cu cartus normal?
  Actorul are obligatia sa verifice recuzita pe care o foloseste? Este si armurier?
  Cred ca vor sa-l stoarca de bani……[Rumburak]

 3. Sunt reguli Rumby.Nu îndrepți un pistol pe care l-ai folosit la tir, spre nimeni, nici dacă e descărcat.Se vede că n-ai făcut armata.În plus avea un armurier de pomină, o țață wokeșică de douăzeci și ceva care văzuse pistoale doar în șlițul câtorva de pe acolo și prin poze.Dar n-avea grijă, scapă ieftin, îi dau drumul din laț până la alegeri.

 4. Totusi cazul e foarte foarte simplu. Un pistol, niste gloante care trebuiau sa fie oarbe dar n-au fost, un armurier si o victima. A ajuns la maturitate o generatie de procurori complet imbecili?

 5. Nu mai dotati studiourile de betivi cu arme care se descarca singure si cu glont pe teava ! Depre prostia asta veti glosa o viata, norocosilor.

 6. Vorbesti aiurea. Am facut armata, apoi concentrari cu scoatere si fara scoatere din productie. Acum am gradul de Lt.
  Am fost in SM judetean al GP timp de 10 ani si am tras trimestrial cu tot felul de arme: pusca Geco, pusca ZB, pistol TT, pistol Carpati, pistol-mitraliera, pusca-mitraliera.
  Arma pusa in mana actorului era din recuzita de film. Actorul nu avea obligatia sa controleze arma si competentza armurierei. Il plateau si ca armurier, avea cumva si atestat de armurier pe langa cel de actor?
  Singurul vinovat este armurierul(a). Baldwin a fost tarat degeaba prin tribunale. Au si americanii Portocalii lor prin Procuratura……[Rumburak]

 7. ASHA este, da’ daca SIGUR NU este VINOVAT Legal, este vinovat MORAL.
  NU se JOACA Nimeni Intreg la CiribomFlexeruu’ Creierului” cu o ARMA, pentru ca NU stii CINE CE a pus sau NU Ceva in Dansa …

  Desi NU este GREA Cestiunea, ‘telectual vorbind, TOTUSI, mai sunt Discutzii …:)
  In PLUS OriCARE Ofitzer, ergent, Paprar iti va spune de la inceput ;
  NU percutati in GOL o ARMA de Foc, NICIODATA, NICIAND, NICIUNDE.

  Appropo de Armamentuu’ GP (Garzi Patriotice, banui) ASHA de DeMODAT ?
  Pusca ZB?
  Pai pana o incarci pe Aia …
  Ma rog, este buna in Ambuscade,ca trage DEPARTE si Glontzuu’ MARE Rupe TOT … da’ DUPA te afla Aia si trimit Aviatia, ca in Vietnam …

 8. „Cum sa-l acuzi pe un actor de omor prin imprudenta, din cauza ca un bou i-a pus in mana un pistol incarcat cu cartus normal?”

  Vinovat este cel care a indreptat arma catre asistenta aia, a pasat pe tragaci si a declansat tragedia). Cel putin asa proceda justitia. De ce crezi ca actorul repeta la infinit ca el n-a apasat pe tragaci. Toti betivii care nu stiu sa foloseasca armele si care omoara pe altii spun asa, fara succes.

 9. AM CITIT si RasCITIT despre Procesele STALINiste …
  NU TOATE erau chiar Facaturi si ASHA a reusit STALIN sa scoata Rusia de la Plugul de LEMN …
  Chiar Churchill a spus ASSTA, Gelos pe Maniera lu’ STALIN de a rezolva Probleme …:)
  CE i-ar fi placut si lui sa faca in UK, CE a facut prin Colonii … 🙂
  Mai RAU chiar decat Stalin, ca EL, Churchill ii .. rezolva far’ de Procese …
  APOI, SE PARE ca a fost Cevaaa_Cumvaaaa cu Medicii Aia, ca S-AU prins ca NU ii mai LASA pe Rusi la Mainile lu’ alde Trotzki, ASHACUM isi facuseRA PLANuu’ … 🙂

  Pana la URMA Ezitarea lui STALIN de a NU il termina pe BERIA, desi ii pusese GAND Rau, l-a costat Viata.
  Beria l-a pus pe UNuu’ DIN GARDA – ceva cu Hleapcov – care i-a PUS CE_TREBUIA in Carafa de APA, ca sa para ca este AVC.
  Ca, in Ciuda Parerilor NAROADE Stalin NUJ BEA sistematic, doar ii IMBATA pe Apropiati …
  IAR Insisentza lui BERIA de a NU il duce la Spital a fost tocmai ca la Spital se vor fi facut ANALIZE.
  Iar Hleapcov acela s-a pierdut ca Magaruu’ in Ceatza … 🙂
  TOATA Treaba a fost grabita de Intentia lui STALIN cu Republica BIROBIDJAN.
  Curios, DUPA LOvilutie a aparut in …:) PARIS MATCH un Articol al lu’ FIUuu’ lu’ BERIA, in care sustinea

  CE PLANuri de Modernizare a URSS avea BERIA,
  CUM voia el, Beria sa desfiinteze GULAGs si Alte Gramezi de Dume Naroade si Parsive … 🙂

 10. Se vede că nu prea are engleza pretenari p-acilea.Baldwinelu e wokeșel cu isprăvi.Armurierii Hollyweedului se trăgeau dintr-o o organizație care dă patalamale.Baldowinul și-a schimbat armurierul cu țața pe același criteriu wokeșesc pe care guvernul și tembeliziunile vor lgbtqtralala și belemei în posturi.American Airlines a anunțat că vrea piloți negri, femei și transgenderi și de atunci se tot miră că au vânzări tip Bud light, adică în picaj. Wokeșelul Baldwin trăgea-n conserve în deșert cu gloanțe REALE și, după ce s-a plictisit, i-a dat mândrei chistolul să-l încarce cu oarbe.Aia, binențeles, știa queer și climate change și avea o singură zi de”calificare” I-a dat pistolul,boul a „glumit” și gata tragedia. A fost scandalul cât capra dar rumby n-a făcut engleză în concentrare, nu-i așa?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.