Acuzaţii grave la Summitul de la Seul între SUA şi Iran

Preşedintele american Barack Obama a fost cel mai activ dintre participanţi la discuţiile din prima zi a Summitului pentru securitate nucleară de la Seul, conform Antena3.ro. Obama a criticat dur Iranul pentru că nu pune punct programului său nuclear.

Pe de altă parte, preşedintele iranian îndeamnă NATO şi SUA să părăsească Afganistanul cât mai repede posibil.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.