Alcaraz, OUT!

Jucătorul de tenis Alexander Zverev, 3 ATP, s-a calificat marți în semifinale la Roland Garros, după ce a trecut în 4 seturi de senzaționalul Carlos Alcaraz, scor 6-4, 6-4, 4-6, 7-6 (7). În penultimul act, germanul îl va înfrunta pe Rafael Nadal.

Cori Gauff – Martina Trevisan, prima semifinală pe tabloul feminin la Roland Garros.

Martina Trevisan s-a calificat marți în semifinalele French Open, după o victorie în trei seturi.

Italianca a ajuns marți în prima sa semifinală de Grand Slam, după ce a câștigat partida din sferturi în trei seturi în fața canadiencei Leylah Fernandez.

Trevisan, numărul 59 în clasamentul mondial al fetelor, a învins-o cu 6-2, 6-7 (3/7), 6-3 pe canadiancă, a 17-a favorită a competiției.

Italianca în vârstă de 28 de ani se va confrunta cu Cori Gauff pentru un loc în finala Roland Garros.

Coco a învins-o, în sferturi, cu 7-5, 6-2, pe compatrioata ei, Sloane Stephens, locul 64 WTA, după un meci care a durat o oră şi 31 de minute.

Este prima semifinală de Grand Slam pentru tânăra americană.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

3 Comentarii

  1. Păi, dacă e semifinalistă, cum e finalistă în titlu? Oricum, o jucătoare slăbuță, s-a cam chinuit cu Fernandez.

  2. Cred ca autorul articolului se uita la tenis din an in Paste ! Este vorba de prima semifinalista, nu de finalista.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.