Alertă pentru populație: Ard munți de deşeuri

Un incendiu cu degajări mari de fum a izbucnit marţi după-amiază la groapa de gunoi din zona Tirighina din municipiul Galaţi.

”În cursul acestei zile, ISU Galaţi a fost alertat (…) prin Dispeceratul 112 despre un incendiu cu degajări mari de fum la groapa de gunoi, în Galaţi, zona Tirighina”, a informat ISU.

S-au deplasat la faţa locului şase autospeciale de stingere şi o autocisternă de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, alături de Gărzile de Intervenţie Pechea şi Iveşti.

De asemenea, pe fondul vizibilităţii scăzute pe drumul naţional, a fost emis mesaj prin sistemul RO-ALERT privitor la incendiul cu degajări mari de fum.

Momentan ard circa două hectare de gunoi, precizează sursa citată.

VIDEO

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. unde sunt acei inventatori romani, care au inventat sistemele de topire a deseurilor fara noxe si fara cosuri de fum, carora nu au vrut sa le dea aprobare…? PUTEAM SA VALORIFICAM ARDEREA DESEURILOR…DAR NU MAI AAVEAU MAFIOTII SA MAN’CE SI GAURILE LOR DE PARAZITI!

  2. S-a dat alarma în ukraina sorosistă!…au căzut rachete rusești în românia …

  3. Poi cum vreti sa culegem feru` si cupru` fara da dam foc, m`cav-asi?

  4. Colonie marginală eșuată, Groapă de gunoi a Europei, 170 miliarde coco datorie externă.
    Slavă Z !
    Că altă scăpare nu se vede, măR🤮g
    ●}RumburKK- StatMajoriZdu GărZilor PATRIOTice Tulcene -RumburKK{●

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.