Amănuntele pe care Dan Andronic le aduce după dezvăluirile lui Sebastian Ghiță

Sebastian Ghiță a dat publicității miercuri o nouă înregistrare în care face dezvăluiri importante despre prim-adjunctul SRI Florian Coldea, conform b1TV. Fostul deputat susține că a fost cu acesta într-o vacanță în Seychelles și vorbește despre mai multe discuții pe care le-a avut cu acesta.

Sebastian Ghiță susține că la întoarcerea dintr-o astfel de vacanță pe care a avut-o cu Florian Coldea, cei doi au fost văzuți de către jurnalistul Dan Andronic, care poate confirma veridicitatea dezvăluirilor sale.

Într-o intervenție telefonică în emisiunea „Dosar de Politician” a afirmat că într-adevăr s-a întâlnit cu generalul SRI, dar nu vrea să ofere prea multe amănunte deoarece există o anchetă în curs la Parchetul General.

„Într-adevăr, m-am întâlnit cu Florian Coldea pe aeroportul din Istanbul. Am urcat în același avion. Nu am vorbit cu el. Florian Coldea nu a fost cu soția. Nu vreau să dau mai multe detalii pentru că e o anchetă a Parchetului și a SRI. Dacă voi fi chemat, voi da mai multe detalii. Nu-mi aduc aminte dacă i-am spus lui Traian Băsescu și dacă mi-aș aduce aminte nu v-aș spune”, a precizat Dan Andronic.

Despre Mia Tudose Articolele 576
Author