Angajaţii Institutului C. C. Iliescu protestează pentru a doua zi la rând

Aproximativ o sută de angajaţi ai Institutului C. C. Iliescu din Capitală protestează, vineri, pentru a doua zi la rând, fiind nemulţumiţi de reducerea sporurilor.

Sute de asistente, infirmiere şi medici de la Institutul „Marius Nasta”, de la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan”, dar şi de la Institutul „C.C. Iliescu” au protestat şi joi în faţa unităţilor spitaliceşti, aceştia fiind nemulţumiţi de regulamentul sporurilor, care le plafonează sporurile la 30%.

Angajații de la Institutul de Pneumofiziologie „Marius Nasta”, de la Spitalul de Urgență „Sf. Ioan” și de la Institutul de Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu” spun că, din cauza acestor sporuri, salariile le scad chiar și cu 1.000 de lei.

Vineri, sunt în desfăşurare negocieri la Ministerul Sănătăţii pe această temă între ministrul Sănătăţii Sorina Pintea, ministrul Muncii Lia Olguţa Vasilescu şi reprezentanţii sindicatelor din sănătate.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

2 Comentarii

  1. sporuri doar pt personalul medical, nu pt toti contopistii si femeile de servici din spitale!!!
    sporuri doar pt personalul medical, nu pt toti contopistii si femeile de servici din spitale!!!
    sporuri doar pt personalul medical, nu pt toti contopistii si femeile de servici din spitale!!!

    • Felicitari! Prostii sa faca facultatea de medicina si apoi sa ceara salarii ca pentru medici! Asta nu ca as fi medic dar am ceva multi bani investiti pentru a scoate un doctor in ziua de astazi!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.