Benefice pentru organism, mandarinele se consumă cu precădere în sezonul rece, dar mai ales de sărbători, la mesele festive. E bine să știm că aceste fructe nu pot fi asociate cu unele alimente, medicii atrăgând atenția în această privință.
Nutriționistul Tatiana Meșteriakova spune că este contraindicat să consumăm aceste fructe în asociere cu laptele, peștele, carnea și alcoolul.
Citricele în combinație cu laptele, de pildă, duc la balonare, scrie Spynews.ro, după cum într-o combinație cu pește și carne, digestia va fi îngreunată.
„Se consideră că este rău să combini fructele cu pește și carne. Combinația de carne și mandarine poate contribui la inițierea proceselor putrefactive în intestine”, a specificat Dr. Meșteriakova.
De evitat ar fi asocierea mandarinelor și cu băuturile alcoolice, deoarece există un risc crescut de a declanșa o reacție alergică.
TOATE Dulciurile, Fructe sau Alte Cestii dulci se consuma:
Inainte de MASA
Dupa Antrenament GREU.
Intr- Juma’ de Ora, maximum, se asimileaza SI consuma de Corp, fara Rezistenta la Insulina
NU se amesteca cu NIMIC !