Biden l-a decorat pe Stoltenberg, Putin pe Modi

Parcă s-au vorbit. Marți, 9 iulie, a fost ziua în care atât președintele american, cât și cel rus, și-au decorat apropiații.  Joe Biden i-a oferit liderului NATO, Jens Stoltenberg, cea mai înaltă distincţie a SUA la ceremonia de marcare a 75 de ani de NATO. La rândul său, Vladimir Putin i-a oferit premierului Indiei cea mai înaltă distincție a Federației Ruse.

 

„Onorat să primească medalia prezidențială a libertății de la Joe Biden. Văd asta ca o recunoaștere nu doar pentru mine, ci și pentru milioanele de bărbați și femei care servesc marea noastră Alianță, în și în uniformă. Suntem mai puternici și mai în siguranță împreună în #NATO“ , a menționat Jens Stoltenberg pe X.

 

O astfel de premiere a avut loc și la Moscova. Capitala Rusiei a găzduit ceremonia de premiere a Primului Ministru al Indiei cu Ordinul Sfântului Andrei Primul-Chemat Apostol, prima distincție a Federației Ruse.

sursa foto Serghei Bobâliov Ria Novosti
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

9 Comentarii

  1. Tontenberg a fost un slujbas umil. Rolul lui a fost de a se ploconi in fata oficialilor si generalilor americani. A fost practic un usier desavarsit. De aia a ravnit al nostru la postul lui.

  2. Ha, ha! “Medalia prezidențială a libertății”… Atât medaliatu’ cât ș’ cela ce i-o acordat-o să bucură di aceiași libertate ca ș’ porcu’ la Ignat…

  3. fiecare isi lauda ‘iapa’ …Putin, in traditia mongola,se lauda cu caii,Modi,in traditia indiana ,se lauda cu vacile…

  4. Diferenta intre Modi si Stoltenberg, primul este ales, ai doilea o sluga pusa la inaintare, suna mai bine cand sluga striga in numele stapanului, mai ales cand stapanii sunt impotenti politic iar agenda lor este fluida

  5. Ăsta e prețul trădării şi chiar al susținerii genocidului pentru ca stăpânii să se îmbogățească. O medalie, o viață bună pentru trădător şi familia sa.

  6. @Lucan: greșit, și unul și altul sunt numiți politic, unul e la NATO, celălalt e premier numit politic. Ambii au ceva in comun: dezumanizarea proprie și executarea ordinelor primite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.