Bihor: Un avocat şi soţia sa, suspecţi de omor calificat, reţinuţi în Elveţia

Avocatul Cosmin Moraru din cadrul Baroului Bihor şi soţia sa, Erika Krisztina Pazurik, suspectaţi de crimă şi daţi în urmărire internaţională, au fost reţinuţi de autorităţile judiciare elveţiene, urmând să fie extrădaţi, a anunţat sâmbătă purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea.

Pe 6 decembrie, procurorii au dispus începerea urmăririi penale împotriva avocatului Cosmin Gh. Ştefan Moraru şi a soţiei sale, Erika Krisztina Pazurik, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

Totodată, Curtea de Apel Oradea a admis cererea procurorilor şi a emis mandate de arestare, în lipsă, pe numele celor doi învinuiţi, care se sustrag de la urmărire penală. 

Parchetul Curţii de Apel Oradea a deschis o anchetă miercuri, după ce avocatul Cosmin Moraru, soţia şi soacra acestuia au fost daţi dispăruţi, cei doi soţi fiind suspectaţi că au ucis-o pe femeie şi ar fi fugit în străinătate. Dispariţia celor doi soţi ar fi fost sesizată de o cunoştinţă a avocatului, căreia bărbatul i-ar fi solicitat să schimbe gresia şi să zugrăvească locuinţa în absenţa lor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.