Burleanu ”a mai prins puţin culoare în obraji”

După meci România-Elveția Florin Prunea a lansat mai multe atacuri la adresa lui Răzvan Burleanu. ”Eu nu m-am plâns şi nu sunt un om care mă plâng că nu primesc invitaţie la echipa naţională. Nu e o problemă pentru mine, dacă primesc sau nu primesc”, a spus Prunea.

A doua la mână. S-au umflat puţin muşchii pe el acum, după victoria asta. Şi a mai prins puţin culoare în obraji. I-a trecut glonţul pe la ureche. Şi foarte bine, că era o presiune. Dispărea din fotbal, dacă nu se califica.

Trebuie să le facă statuie lui Edi şi băieţilor că l-au scăpat. El, de la un salariu de 400 de euro, a venit la unul de 36.000 de euro/lună. Ce însemna să se întoarcă înapoi la 500 de euro. A luat puţin culoare aşa. Eu l-am prins pe Ceauşescu. Exact, parcă s-a întors Ceauşescu. Exact copia fidelă. Copia fidelă a lui Ceauşescu. Chiar nu mă simt atins de chestia asta. Cei care plâng. Cine a plâns?

Eu nici nu puteam să fiu prezent la meci. Că pe unii i-a sunat şi pe alţii nu, e strict problema lor. Eu nu sunt în ăia care mă plâng. Nu am de ce să plâng. Că nu am primit invitaţie. Nu e prima dată. Şi chiar am avut treabă. Eu, de exemplu, acum am fost delegat de UEFA la Serbia – Bulgaria, ieri”, a spus Florin Prunea, potrivit iamsport.ro.

Naţionala de fotbal a României s-a calificat la EURO 2024, după ce a învins echipa Israelului cu scorul de 2-1 (1-1), sâmbătă seara, pe Pancho Arena din Felcsut (Ungaria), în penultimul său meci din Grupa I a preliminariilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Nene Prunea, nu a jucat Burleanu! Sigur, a fost instalat de Basescu prin masinatii, dar ii vine randul, fii sigur! Ce nu trebuie uitat este ca nationala noastra a avut noroc, jocul este cenusiu aproape constatnt. La meciul cu Elvetia, cele patru ocazii doar, cu portarul spun mult. Sa fim totusi optimisti. In Germania vom fi ultimii.. , imi pare rau.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.