În numele Naţionalei. Burleanu. ”Ne-am fi dorit să îl avem aici”

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, la finalul Galei Sportului 2023, organizată de Agenţia Naţională pentru Sport, că va transmite premiul echipei naţionale şi că regretă absenţa de la eveniment a selecţionerului Edward Iordănescu sau a căpitanului Nicolae Stanciu.

„Am luat acest premiu în numele echipei naţionale, dar în mod normal ne-am fi dorit să îl avem aici pe selecţioner sau pe căpitanul Nicolae Stanciu pe scenă. Dar voi încerca să transmit mai departe acest premiu”, a spus Burleanu la finalul Galei Sportului de la Ateneul Român.

„Noi ne dorim să ne autodepăşim, să putem să facem trecerea la următorul nivel, prin toate considerentele, pentru că până la urmă toată această performanţă pe care naţionala noastră a reuşit-o a obţinut-o având în spate o susţinere extraordinară, care aduce în prim plan importanţa sportului ca factor de coeziune socială. Şi cred că tot sportul românesc ar trebui să se uite către această direcţie. Viziunea noastră despre fotbal este aceasta, ne dorim cât mai mulţi copii, băieţi şi fete, să se apuce de fotbal”, a mai spus Burleanu.

Echipa naţională de fotbal a României, calificată la EURO 2024, a primit în cadrul Galei Sportului 2023, care a avut loc la Ateneul Român, premiul Echipa anului (sporturi de echipă masculin).

La această categorie au mai fost nominalizate echipa naţională de volei masculin şi echipa naţională de minifotbal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

 1. Am aflat ceva nou :

  Presedintele Romaniei nu va fi nici de la USR nici de la PNL ( exclus! )

  Daca e din PSD si cine … e inca in discutie 😐 !

  ! Nu credeti 🙁 insa urmariti ce va prophetesc ! PNL, PSD sunt deja excluse …curand ve-ti vedea POLITC asta = se aseaza apele ! 😐

  (mishteaux chiar e SPECIAL ! )

 2. Burleanu, a luat el premiul, dar i-s zis lui Iordanescu : „WISH YOU WERE HERE” !

 3. alt gradat…seamana cu vladutz de la „sanatate”… clone ha!

 4. Clovnul promovat de nasul sau Vasile Dancu prin intermdiul combinatiei in care formidabilul simbol al genratiei de aur, sportului romanesc Gica Popescu era trimis la puscarie pentru a pregati instalarea actualului si maretului lider Burleanu- cu ajutorul neconditionat la gruparii infractionale ce se lafaia si impartea functiile si pedepsele la adesa capitalului national din Sufrageria lui OPREA, asta da realizare post-decembrista dupa modelul patentat fara corupti in functii publice.

 5. Așa calificare neconvingătoare, la marele noroc… Cât vom rezista acolo ? Ce sărbătorim ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.