Ce îi sfătuieşte Emil Constantinescu pe români

România arată cum arată sufletul şi mintea noastră, a declarat, vineri, fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu.

Acesta s-a numărat printre invitaţii recepţiei de 1 Decembrie, organizată la Palatul Cotroceni.

„Calea spre demnitate pe care ne-o dorim trebuie să înceapă cu respectul de sine, cu respectul pentru valorile în care credem”, a afirmat fostul şef al statului.

Întrebat dacă românii şi-au însuşit valorile evocate de el acesta a răspuns: „fiecare după cât a putut, după cât a înţeles, după cât poate să dăruie ţării şi poporului”.

De asemenea, fostul preşedinte a fost întrebat despre riscul de extremism, evocat de preşedintele Klaus Iohannis, în discursul de la începutul recepţiei.

„Reprezentaţi presa şi riscul faţă de extremism este în funcţie de modul în care dumneavoastră veţi reuşi să prezentaţi lucrurile, să prezentaţi poporului adevărul”, a precizat Emil Constantinescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

13 Comentarii

 1. PRESA si ADEVARUL….o gluma sinistra…presa e a celor cu bani si interese financiare si va reflecta interesele acestora care nu au legatura cu interesul general si cu adevarul…

 2. „România arată cum arată sufletul şi mintea noastră” …. hahaha ….. ROMÂNIA ARATĂ ÎNFRÂNTĂ, ÎNFRÂNTULE!

 3. Calea spre Demnitate inseamna iesirea din starea de Colonie….Nu esti o tara demna daca stai sub ocupatia militara Americana si ocupatie economica UE….NU esti demn daca nu stii sa te conduci singur…China, DA, e o tara demna…Vrei sa fii demmn, fii ca China!! Esti in stare? NU esti, fiindca nu esti demn… Republica Sud Africana, Congo, Zimbabwe ti – au luat – o inainte..
  Poate si Coreea de Nord ti – a luat – o inainte desi este o tara complet saraca, lipsita de resurse, dar trimite Sateliti in Spatiu, are demnitate si intelectualitate….Stii ca in Romania cu toate ca 5 milione au emigrat exista inca 6 milioane de saraci lipiti pamantului? …Ce vei face cand se termina dieselurile germane care fac azi fala romanului?

 4. Iliescu jumate evvreu, Constantinescu evvreu si Basescu cu tasu evvreu.
  In 30 ani de jug evvreiesc Romania e in FALIMENT cu industria distrusa si milioane oameni plecati din tara.
  Acum vor sa puna pe evvreul Geoana sau evvreul Raresh Bgd. Uee…ba. Ja la chibutz.Eu doresc Romaniei sa rupa jugul jaddanesc.

 5. O lepra care a avut o functie nemeritata, rod CIA, care ne-a adus pentru eternitate blamul unui popor demn: sarbii. Cum e mai penibilule cu „actiunea necesara si utila” de distrugere a Serbiei? Chiar nu-ti este rusine sa mai iesi din bordei? Un imens SI K TI R!

 6. Pensionarii sa Astepte Sfântul Asteapta 1 Septembrie 2024 sa le mărească Pensiile ! Am pus in Functiune Telefonul Fix cu Display Panasonic cumpărat in anul 2014 . Aveam in Functiune un Alt Telefon Panasonic dar fără Display si nu stiam cine ma suna ? Am renuntzat la acel telefon si l-am pus bine spre pastrare dar n-am sa-l folosec ! Eventual pe viitor am sa mai cumpăr un Telefon Fix cu Display daca se sterg cifrele de la actualul telefon fix

 7. sa ii finanteze in continuare susaneaua,institutul Levantului
  are camasa cu plachiuri sau s-a ros si duamna i-a reperato?

 8. Am Verificat Telefonul Fix Panasonic cu Memorie ! Afiseaza intr-un timp de 30 de Secunde , Numarul de Telefon pe Display , si ramane Numarul de Telefon in Memorie sau , poate fi Sters Numarul de Telefon din Memorie ! Telefonul Fix Panasonic este Foarte Bun ! De acum Innainte Stiu Cine ma Suna , si Nu Raspund la Telefon ! Daca Nu cunosc Numarul de Telefon !

 9. lipsa de verticalitate si-a aratat fata…nu, nu poti da matalik vreodata sfaturi romanilor. dispari!

 10. Daca ar fi altceneva in locul acestui individ Emil Constantinescu ,nici nu ar mai incerca sa apara cu sfaturi in fata romanilor ,dupa tot ce nu a putut face cit a fost presedintele tarii.

 11. Eu te-am votat, m-ai trădat, ca de fapt toți cei care i-am votat și au ajuns acolo, așa că „hai sictir” ( o expresie ciudată în Ardeal) și taci și mănâncă-ți pensia nemeritată. Doar niște ticăloși reeșapați.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.