Ce știe Eugen Teodorovici. Ordonanța, scrisă de un ”rezervist”?

Teodorovici a susținut că știe cine este persoana care a scris ordonanța austerității. OUG privind reducerea cheltuitelor bugetare nu a fost scrisă în cadrul Ministerului de Finanțe.

„Vă pot da un nume. Persoana care a scris această ordonanță este o doamnă care a venit cu domnul Boloș de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene. Se pare că este aceeași persoană care a scris și PNRR-ul, doamna Liliana Anghel. Doamna Liliana Anghel se pare că nu este civil. Este colonel cu ochi… Dânsa este un rezervist”, a spus fostul Teodorovici, la un post Tv.

Totodată, acesta a susținut că Marcel Boloș, actualul ministru al Finanțelor, ar fi și el vinovat de deficitul bugetar al țării. Teodorovoci mai spune că Boloș ar avea demisia semnată.

„Colegii mei spun foarte bine, să vină ministrul, adică un adevărat ministru al Finanțelor. Este un a doilea caz, dacă îmi aduc bine aminte. Un at ministru, tot așa s-a baricadat în birou, când oamenii erau nemulțumiți de deciziile acestuia. Domnul Boloș, din câte știu eu, are deja demisia semnată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

7 Comentarii

  1. O fi scris poate tot felul de prostii, dar cei responsabili care si-au dat semnatura ce au facut ?!

  2. Domnul Boloș nu are nimic comun cu Finanțele publice și cu nimic din ceea ce înseamnă Finanțele in general. Este similar domnului Pogea. A făcut o facultate in domeniul economic cu bani, la Oradea. Aducă ZERO. Trăiește cu impresia ca poate ca și Bolojan sa facă ce dorește cu instituția pe care o conduce.

  3. Dintre toti fostii tineri ministrii ai PSD-ului, Teodorovici este unul ce a stiut ce inseamna sa fi ministru la Economie si la Finante. De aceea, agraru’ de Buzau l-a indepartat de pe listele eligibile in parlament.
    In ceea ce il priveste pe Bolos, nu pot sa zic nimic caci PNL nu mai exista iar cei ajunsi la CIOLAN (neaparat cu majuscule), reprezinta interesele mai multor grupuri de interese interlope, interne si externe.

  4. Teodorovici,toata stima! Cel mai vertical si cel mai competent ministru.

  5. La modul serios spun: omul asta a dat pe goarna multe si stie enorm de multe! Spune omul fara jena, fara apasare tot ce a vazut, ce a trait cat a fost ministru, ceea ce e foarte bine, doar ca e cam tarziu pentru a convinge cetatenii sa se uneasca pentru una uriasa horodinca compensatorie pentru toata mizeria facuta in ultimii ani de la alegeri.

  6. Ciolacu stie mai bine. A sarit la odinul stapanilor sa-l apere pe Bolosh afirmand public ca ministrul Bolosh a facut SINGUR totul. Adica dna colonel secu Liliana travestita in director care l-a urmat prin toate ministerele pe Bolosh este MIMENI pentru Ciolacu. Se zice ca duduia este aceea care a intocmit si acel PNRR sau cum se chema pentru a trimite toti banii catre investitiile din Ardeal.

  7. Nimic nou! Romania este condusa de tot felul de securisti mafioti! Un stat esuat!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.