Christian Ciocan, fotografiat cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru

Comisarul Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Române, apare în mai multe fotografii de pe un site de socializare alături de o apropiată a lui Nuţu Cămătaru.

Aceeaşi tânără a fost fotografiată şi alături de Bogdan Niţă, reţinut pentru trafic de droguri, el furnizând cocaină, comprimate de ecstasy şi cannabis, către consumatorii de droguri, în cluburi de pe raza Municipiului Bucureşti, conform Pro Tv. Acesta frecventa cele mai cunoscute cluburi şi era acceptat de majoritatea clanurilor.

Christian Ciocan califică drept o aberaţie asocierea lui cu o apropiată a lui Nuţu Cămătaru în pofida fotografiilor care îl prezintă alături de aceasta la o petrecere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.