Cine este unul dintre românii morți în urma seismului

O tânără din Dolj, Aurelia Dăogaru, în vârstă de 36 de ani, este unul dintre românii decedați în urma cutremurului din Italia. Alături de aceasta a murit și soţul său, cetăţean italian, copilul acestora fiind salvat de pompieri şi dus la spital.

Aurelia Dăogaru era căsătorită de 12 ani cu cetăţeanul italian Fabio Graziani şi locuiau în localitatea Amatrice. Cei doi aveau împreună un băieţel în vârstă de 11 ani.

Femeia era din comuna doljeană Malu Mare, de lângă Craiova.

Conform publicaţiei italiene „Il granchio”, Aurelia Dăogaru era vice-responsabilă a asociaţiei regionale de voluntari în asistenţa sanitară (Arvas).

13900210_10208924623305957_1435109847968259846_n

Ministerul de Externe a anunțat joi dimineață că doi cetățeni români au murit în urma seismului din Italia, în vreme ce alți opt au fost dați dispăruți de aparținători.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.