Cine va furniza MAI gaze de 94 milioane lei pentru un an

 

Furnizorul de gaze și energie electrică Nova Power & Gas a fost selectat de Ministerul Afacerilor Interne pentru a livra gaz, timp de 12 luni, către unitățile din subordine.

 

Oferta cu care Nova Power a câștigat licitația organizată de MAI este de 94,5 milioane lei, adică aproape 8 milioane lei lunar.

Nova Power este o firmă din Cluj controlată de Ovidiu Teofil Mureșan, Simion Andrei Mureșan (membri ai uneia dintre cele mai prospere familii din zona Clujului) și Pantazescu Marian. Este unul dintre cei mai prolifici furnizori din piața de energie. În 2023, a înregistrat afaceri de 2,8 miliarde lei și un profit de 335 milioane lei.

La începutul acestui an, Nova Power&Gas alături de EFT Furnizare și Tinmar au fost amendate cu 3% din cifra de afaceri de ANRE pentru manipularea pieței de energie. Partea Nova a fost de 54 milioane lei. Compania a contestat amenda în instanță.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Soare 1116 Articole
Author

2 Comentarii

  1. Cine zicea că melițienii ard gazu”de pomană ? 8 meleoane pe lună , iarnă -vară mai ales acum la 40 de grade la umbră .Furnizorul ,bineânțeles campeon 5 ani la rând cu grupul Chefere de la Cluuuuj, serios și capabil să-i scape și anul ăsta pe Dinamoviști de la retrogradare tot la licitație . Tot de 5 campeonate anuale= fost cincinal, în Kolonie consumul de energie în scop neproductiv (meliție ,servicilii, bugetărime ,boierime, casnice ) a depășit consumul productiv ( industria , agricultura , transporturi ) , fapt care ne-a promovat în Liga națiunilor subdezvoltate , de unde retrogradasem de 60 de ani .

  2. Baietii din Kolozsvar ai lui Imre s-au lipit si de Nuclearelectrica ( cine o fi dat ordinul?) si livreaza curent la pretul lor unor sereiuri de prin sud-estul tarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.