Ciprian Marica: Un succes în faţa Belgiei ar conta mult

Atacantul Ciprian Marica, a declarat, marţi, la conferinţa de presă de la Mogoşoaia, că un succes în faţa Belgiei, o echipă care a învins Olanda şi Belgia, ar conta mult pentru moralul şi încrederea tricolorilor.

”Meciul cu Belgia sigur nu are o miză mare. Nu sunt puncte puse în joc, dar să nu uităm că Belgia a învins Olanda şi Serbia’. Belgia este o echipă de nivelul Olandei. Au jucători foarte valoroşi. Fotbaliştii din lotul României au avut ocazia să simtă cum este un joc cu Olanda, un adversar de calibru. Eu doresc să îmi fac treaba cât mai bine. Un succes în faţa echipei Belgiei ar conta mult. Nu este vorba de puncte, ci de moral şi de încredere. O victorie ar fi un lucru excelent, am mai urca în clasamentul FIFA. Vrem un rezultat bun cu Belgia, am văzut meciurile lor şi au fotbalişti masivi, puternici”, a declarat jucătorul echipei germane Schalke 04.

Marica a adăugat că în acest meci, selecţionerul Victor Piţurcă are ocazia să testeze jucători noi şi speră ca publicul să fie numeros pe Arena Naţională.

România întâlneşte Belgia într-un meci amical pe ”Arena Naţională” din Bucureşti, miercuri, de la ora 21,00. Partida cu Belgia este o revanşă a meciului disputat în urmă cu exact un an, pe 11 noiembrie, la Liege, când ”diavolii roşii” s-au impus cu 2-1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.