Ciucă la masă cu un condamnat pentru corupție

Gafă a PNL Buzău ieri la acțiunea de prezentare a candidaților, scriu jurnaliștii de la buzoienii.ro. Sursa citată menționează că, „la masa nr. 1, alături de fostul prim-ministru Nicolae Ciucă a luat loc celebrul „deputat auto”, arestat de DNA pentru o șpagă – cu flagrant – de 3.100 de lei.

Este vorba despre fostul deputat Gheorghe Coman 

În 2014, fostul deputat Gheorghe Coman a fost cercetat pentru „folosirea influenţei de către o persoană care deţine o funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite”.

Gheorghe Coman a fost prins când primea 3.140 de lei pentru a menţine în funcţie un şef din Direcţia Sanitar Veterinară Buzău.

Ulterior, parlamentarul a fugit cu maşina în urma flagrantului organizat de procurorii DNA, insa a fost prins.

Gheorghe Coman a fost votat deputat pe listele PPDD, iar în martie s-a mutat la PC, fiind apoi ales preşedinte PC Buzău.

Deputatul declara că nu a luat „şpagă” în viaţa sa, că nu a fost prins în flagrant şi că nu a fugit, fiind la ţară, să taie porcul.

Fostul deputat și-a ispășit pedeapsa și a fost reabilitat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

 1. Foarte bine că dați poze cu acești milogi cerșetori de voturi de la cetățeni, sa afle cetățenii că în politica înaltă e mânărie infracțională fara limite! Dar, cum e turcul infractor(Ciucă) e și pistolul(partidul organizat în clanuri infractionale)!

 2. Si pana la urma de unde trebuia sa stie Ciuca biografiile tuturor cu care statea la masa? Daca aia l-au prezentat ca mare scula, este vina lor nu a lui Ciuca.
  La fel au fost si alte articole mai vechi:
  -ca nu stiu care presedinte a mers in acelasi avion cu nu stiu ce politician care fusese condamnat in trecut.
  -ca la nu stiu ce aniversare un premier, ministru sau chiar presedinte a dat mana si s-a fotografiat in grup cu un fost condamnat
  Prostii ziaristice……[Rumburak]

 3. Cum se zice cine a baut va mai bea,cine a furat va mai fura!Poiticienii hoti dovediti sunt realibilitati pentru a fura din nou obliatoriu si pentru partid!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.