Copiii lui Jackson primesc moştenirea la 40 de ani

În ciuda faptului că Michael Jackson a lăsat copiilor săi o moştenire de câte 33 de milioane de dolari, aceştia vor deţine controlul deplin asupra averilor abia după ce vor împlini vârsta de 40 de ani, informează contactmusic.com.

Cântăreţul american decedat pe 25 iunie 2009 a înfiinţat Michael Jackson Family Trust în 1995, înainte de naşterea celor trei copii ai săi: Prince Michael, în prezent în vârstă de 13 ani, Paris Michael Katherine, în vârstă de 12 ani, şi Prince Michael II, în vârstă de 8 ani.

Michael Jackson şi-a făcut testamentul în 2002 şi, potrivit documentului, copiii săi vor moşteni 40% din averea sa, iar mama starului, Katherine Jackson, va primi tot 40% din avere. Celelalte 20 de procente au revenit unor fundaţii de caritate.

În ciuda faptului că Michael Jackson a murit lăsând în urmă datorii mari, administratorii averii sale au reuşit, în mai puţin de un an de la tragicul eveniment, să îi valorifice imaginea şi să îi mărească averea până la suma de 300 de milioane de dolari, beneficiind din plin de interesul suscitat de decesul cântăreţului.

Fiecare dintre cei trei copii ai starului va primi astfel suma de 33 de milioane de dolari. Ei vor beneficia de o alocaţie lunară, plătită de administratorii fondului, până la vârsta de 21 de ani.

Prince Michael, Paris Michael Katherine şi Prince Michael II vor aştepta însă până la vârsta de 30 de ani pentru a primi o treime din moştenirea lăsată de tatăl lor şi până la vârsta de 40 de ani pentru a deţine controlul complet asupra moştenirii.

Bunica copiilor, Katherine Jackson, îşi va primi cele 40 de procente încă de la început, iar partea ei va fi împărţită între cei trei copii, după ce aceasta va muri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.