Corina Crețu, vorbe mari despre Frans Timmermans

Europarlamentarul Corina Creţu şi-a exprimat speranţa că Frans Timmermans, care a demisionat în urmă cu o zi din Comisia Europeană, va deveni primul-ministru al Olandei şi astfel va fi o voce puternică în favoarea României în Consiliul European.

„Fostul meu coleg, Frans Timmermans, a demisionat din Comisia Europeană. Îi urez succes şi sper sincer că va reuşi să devină primul-ministru al Olandei, în primul rând pentru ca este un susţinător declarat al aderării României la spaţiul Schengen. Sper ca în curând să avem o voce puternică din partea Olandei în favoarea României, voce care a lipsit până acum în Consiliul Uniunii Europene”, a postat Corina Creţu pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

11 Comentarii

 1. Nu-l mai lauda pe „mafiot”, intrucit a intervenit brutal in viata politca si de stat a Romaniei in timpul guvernarii PSD, 2016-2019! Majoritatea olandezilor sunt „consumatori”!!

 2. Oaauuu fă..creață,.. păi frans este poate cea mai odioasă lepră a UE,. E politician reșapat ca mai toțți din PE trimiși la linie moartă și pensie nerușinată din țările lor..De altfel șansa socialiștilor in Olanda este incertă slabă și pe cale de dispariție.

 3. Ciumpalacul va sprijini Romania daca va primi ordin de peste ocean. Dar asta nu se va intampla.

 4. sluga blonda si dementza senila bolsevica se ling cu muuu-l-ta ….impreuna platiti din banii europenilor ca sa tradeze si sa ucida. deh, atat s-a putut.

 5. Ce bine era daca tacea ! Timmermans, sustinator al Romaniei ?! Europarlamentari romani !

 6. Tandemul Ursula$Timermmans este cel mai nociv si ticalos care a condus Uniunea Europeana vreodata.

  Timermmans, securist la origine, este genul dulaului care vrea democartie, lobertate si justitie, dar pentru dulai si nu pentru „cateii” romani!!!
  Si-ar vinde si familia pentru o functie, asa cum a tradat PSD pentru a obtine o functie in Comisia UE.
  Chiar imi doresc sa ajunga premier al Olandei si sa scape UE de individul acesta detestabil!!!

  Daca olandezii il voteaza e treaba lor si credeti-ma o merita….Vor ramane fara ferme si leibertati…asa le trebuie…

 7. Fiecare cu jucaria lui, eu/noi cu nemultumirile, madam domnisoara cu laude parteneriale personale. De ce l-as lauda cand am trait nemernicii produse de el si executate de ursarii din politica romaneasca, mai ales ca am vazut uriase panouri publicitare stradale cu critici si mistouri, dovada ca nu e ceea ce pare a fi sau nu e cum ni se prezinta.

 8. Catastrofa( pentru România) Crețu și tâmpeniile ei! Timmermans, un dușman constant al României, poate păcăli doar blondele!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.