Cristian Boureanu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pentru ultraj.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au decis arestarea preventivă a lui Cristian Boureanu pentru ultraj după ce acesta a fost reţinut. El este acuzat că ar fi agresat un agent de poliţie.

„La data de 09.06.2017, în jurul orelor 01:30, inculpatul Boureanu Cristian Alexandru, aflându-se în calitate de pasager într-un auototurism, pe locul din dreapta faţă, vehiculul fiind oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bd. Aviatorilor, în zona restaurantului Pescăruş, s-a manifestat violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie din cadrul DGPMB – Brigada Rutieră, în sensul că l-a ameninţat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămaşa uniformei de serviciu şi l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale”, se arată în referatul cu propunere de arestare preventivă.

Audiat timp de peste opt ore, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, fostul deputat a fost ulterior reţinut după ce Judecătoria Sectorului 1 a hotărât să emită ordonanţă de reţinere pe numele acestuia pentru 24 de ore. Dus în faţa magistraţilor Judecătoriei Sectorului 1, aceştia au decis arestarea sa preventivă.

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut un adevărat scandal după ce a fost oprit de poliţişti, vineri,în jurul orei 1.00, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, pentru un control de rutină.

În autoturism erau trei persoane, iar Boureanu se afla în stare de ebrietate. Acesta i-a jignit pe poliţişti, pe unul l-a lovit cu genunchiul şi altuia i-a prins degetele în portieră.

Boureanu i-a făcut apoi proşti şi i-a cerut prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi ameninţa: „Te las fără pensie!”, „Îţi sparg faţa!”, le-a transmis fostul deputat poliţiştilor.

Fostul deputat a ajuns încătuşat de poliţişti şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră, unde i s-a întocmit dosar penal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.