CTP. „Merită ce i se întâmplă… Țiriac i-a dat probabil acest sfat”

Cristian Tudor Popescu a comentat situația Simonei Halep, pentru Sport.roGazetarul  susține că dubla-câștigătoare de Grand Slam „merită ce i se întâmplă”.

„Simona Halep nu are cum să aibă câștig de cauză la TAS. Sportivul este răspunzător. Așa este regulamentul, cu toate că, așa cum am susținut și voi susține până la sfârșit, Simona nu a luat conștientă această substanță interzisă. I-a introdus-o domnul Mouratoglou cu echipa lui, fără ca ea să fie avertizată măcar în legătură cu asta.

Vine aparțina acestui staff, dar Simona suferă pe drept ce i se întâmplă.

Merită ce i se întâmplă pentru faptul că și-a concediat staff-ul pe care îl avea prin SMS și s-a dat pe mâna acestui ins și a echipei lui fără niciun fel de rezervă.

Cu tot, arme și bagaje, practic a fost la cheremul lui Mouratoglou. După care, l-a acoperit pe Mouratoglou atâta vreme.

După un an de zile s-a trezit individul ăsta să spună că el este cel care i-a prescris suplimentul și că el este răspunzător pentru asta.

Un an de zile în care Simona a fost chinuită în toate felurile.

Pentru atitudinea pe care a avut-o Simona de la început, iar apoi pentru că l-a protejat pe Mouratoglou, merită ce i se întâmplă”, a declarat Cristian Tudor Popescu.

Despre decizia Simonei  de a da în judecată compania canadiană 

„După părerea mea, nu va avea niciun succes. Este un soi de răspuns nervos al Simonei ca să acționeze, să reacționeze într-un fel după judecata de la TAS.

Probabil simte că decizia nu îi va fi favorabilă finalmente și atunci a ales această mișcare de retorsiune cerând cele 10 milioane de dolari.

Bineînțeles că va fi un proces cât se poate de lung, ea va cheltui bani cu avocați și așa mai departe, dar după părerea mea cu șanse reduse de reușită.

De unde să știu eu dacă suma e corectă? Sună rotund 10 milioane de dolari. Probabil Ion Țiriac i-a dat acest sfat.

Putea să ceară și 100 de milioane de dolari. N-are absolut nicio relevanță. După părerea mea, face chiar rău (n.r – că dă în judecată compania canadiană)”, a mai declarat CTP pentru Sport.ro.

Jurnaliștii de la Tennis Head se așteaptă ca suspendarea sportivei noastre să fie redusă, iar Simona Halep să revină pe teren.

„A fost un proces incredibil de lung și intens pentru Simona Halep, dar aceste lucruri sunt foarte complexe și necesită timp și considerație pentru a obține rezultatul corect. Halep a fost întotdeauna fermă că este nevinovată, iar încrederea ei după audierea de apel sugerează că crede că suspendarea ei va fi cel puțin scurtată pentru a-i permite să-și reia cariera”, au scris jurnaliștii de la Tennis Head, conform spotmedia.ro.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

18 Comentarii

 1. Da. De data asta CTP are dreptate. S-a debarasat de cei care au construit-o ca de niste carpe, îndrăgostită fiind, probabil, de șmecherul ei antrenor. Nimic nu rămâne nepedepsit, mai degrabă sau mai târziu.

 2. Pai Domnu Popescu ,insul a amânat totul în mod premeditat in așa fel incat vina sa cada pe Halep ,daca ieșea din prima vina cădea pe el.Acum vina e jumate ,jumate,mediatic chiar mai mult a Simonei.A fost jucată pe degete de un vulpoi escroc sentimental😉

 3. Tennis Head este optimist, TAS nu-i va reduce suspendarea. Va fi interesanta motivarea.

 4. Lui CTP: maestre, sa-i spuna Simona lui “chioru” zis Petrov, ca intre ea si Mouratoglou n-ai fost “sporturi” de contact 😉

 5. Nu-mi place deloc sinistrul asta de CTP. Ii citeam, când eram copil, povestirile SF, și erau la fel de sinistre ca și el acum. Dar, de data asta ii dau dreptate!

 6. Vina sportiva este intotdeauna a dopatului, nu va mai iluzionati cu infantilisme si cu telenovele turcesti.

 7. Elle court, Elle court La Maladie D’Amour … 🙂
  TREBUIE Ceva Creier sa impaci si Nevoia LEGITIMA de SEX SEX SEX, SI o Cariera fff BANOASA.
  In Mod Obiectiv, Cam Toti Sportivii NU ies din Paradigma „Inteligenta Corporala” … 🙂

  Exceptii sunt Ronaldo Si Messi … 🙂
  Or mai fi si Altii, da’ nu ma intind la Discutiuni, ca patesc precum zice Mark Twain de Neamtuu’ TIPIC
  Cand un Neamtz se arunca in OCEANuu’ unei Fraze, trebuie sa AI Rabdarea Necesara sa il vezi la Maluu’ Alalalt cu VERBuu’ Lamuritor SPUS … 🙂
  si il intelegi DOAR daca ai prins in Urechi SI Auxiliaruu’, CAND s-a aruncat in Oceanuu’ Frazii

  NU numai in SEX, ci in TOT CE tine de Carierele lor …
  UNDE Minte IE, IE.
  UNDE Minte NU IE, NU IE!

 8. ziarist de mahala. Adica daca unei persoane i se da drogul violului este vinovata, cam asta spui si comentatorul „un roman” care iti da dreptate. Ce vina are Simina ca antrenorul a drogat-o? Este victima unei agresiuni morale, iar voua va place pt ca nu intelegeti ce inseamna sa fii acuzat fara vina. Nu ati simtit nedreptatea, sa muncesti si altul sa primeasca lauri pt ca n-ati avut proptele/PCR ca Serena despre care s-a scris ca hackerii de la wikileaks au descoperit ca olimpiada din Brazilia a fost pozitiva, dar fiind din stapanii au trecut la altele… Nu-i nimic viata poate va va oferi sansa sa simtiti ce inseamna sa fiti nedreptatit…apoi sa mai vorbiti ca Simona are o vina…

 9. vai de tine spune:
  17 FEB. 2024 LA 7:28
  ziarist de mahala. Adica daca unei persoane i se da drogul violului este vinovata, cam asta spui si comentatorul „un roman” care iti da dreptate. Ce vina are Simina ca antrenorul a drogat-o?

  Bă rumânule, tu chiar n-ai înţeles ce spune TAS? Spune: SPORTIVUL ESTE RĂSPUNZĂTOR!

 10. ”Pentru atitudinea pe care a avut-o Simona de la început, iar apoi pentru că l-a protejat pe Mouratoglou, merită ce i se întâmplă”,

  Este o expresie : ”dupa razboi, multi viteji se arata”
  CTP este sigur ca d-lui ar fi reactionat corect din prima clipa?
  Cand, pe neasteptate apare un asa soc!
  Faptul este deja consumat. Acum, mai important ar fi, ca acele persoane publice, care au pretentia ca o sustin pe Simona Halep, sa dea in spatiul public, un semnal pozitiv. Probabil ar ajuta mai mult decat s-o critici.

 11. Cetepistul e fazan !Ea era conștientă în ce se bagă,și s-a lăsat pe mâna martzaloglului,știind că individul avea la activ cu gloaba americană „n” grand slam-uri și niciun fel de problemă de dopaj!Gloaba americană refuza să fie testată,și putea face asta pentru că era gloabă americană!!!!!

 12. Mă gâdesc că treaba cu amorezatul e praf în ochi. Posibilitate:
  Tenisul, ca orice alt sport, e aranjat cu, cel puțin, jucătorii de Top100. Banii ce ni se spune că-i cîștigă sînt doar în mică parte ai sportivilor. De aceea mulți multimilionari sportivi ajung săraci. Posibil că Halep e băgată în înapoierea unor bani altfel decît clasicele: a fentat fiscul și-i amendat sau închis, a investit rău, a fost sfătuit rău.
  Desigur, în orice sport, ca să te ia în barcă, să ajungi campion, trebuie să fi bun la sportul, lumea tebuie păcălită cu meciuri bune, acela și, mai ales, să ai profilul necesar.
  La fel este în orice alt domeniu. Oamenii cu adevărat deștepți întotdeauna sînt dați la o parte. Chiar în mediul academic (Eminescu) și cel științific (Tesla, Iustin Capră).
  De aceea merg minciunile cu schimbăro climatice, codoi, explorarea spațiului co(s)mic, hidrocarburile sînt fosile s.a..

 13. Sa nu i se ceara Simonei nu 10 ci douăzeci de milioane de euro pentru defăimare de către firma canadiana. Aceste firme au avocați exteptionali care te înghit cu totul. După atâta timp cât a negat prezenta unor substanțe interzise, vine acum și da vina pe alții fără sa vina cu dovezi beton. Asta înseamnă că a recunoscut greșeală indirect și cauta Țapi ispasitori. Ea va fi cea care pierde dacă nu-și vede e treaba.

 14. Halep si – a dat afara Staful romanesc pentru ca cei ca CTP au propagat ideea ca tot ce e romanesc este inferior…si trebuie adusi Scule de antrenori din Occident…Daaaa, Sculele din Occident stiu cum sa fenteze Testul antidrog. Asa cum au stiut cu Lance Armstrong care fiind DOPAT a castigat de 7 ori Turul Frantei la Ciclism, un sport extrem de dur….

 15. Calin Asta cu explorarea spatiului cosmic ca fiind minciuna este una din marotele cu care globalistii va fac sa pareti idioti, amice. Mai ramane sa spui ca pamantul e plat si gata, ai sari in barca mistoului, recent eclozatul geniu pustiu.

 16. „Asa cum au stiut cu Lance Armstrong care fiind DOPAT a castigat de 7 ori Turul Frantei la Ciclism, un sport extrem de dur….”

  Lance a pierdut toate titlurile dintr-un singur prins dopat ! La ciclism nu se mai joaca aia cu „contaminarea”.

 17. Ai putea măcar să-și pui întrebări. Fără doar și poate nu ți-ai pus. Să-ți dau cîteva capete de care să te prinzi la-nceput. Toate sînt din ceea se spune oficial cu cîteva nedumeri din partea mea:
  Majoritatea sateliților sînt de joasă altitudine (LEO acronimul din eng). Se află în Termosferă, parte a atmosferei și se-nvîrt în jur cu 28 de mii de km pe secundă la o înălțime între 300 și 800 de km de suprafață Pămîntului. Ca să vă faceți o idee cît de aproape sînt, gândiți-vă că raza Pămîntului e cam șase mii de km. O poză pe wikipedia cu așezarea sateliților e grăitoare.
  La acea distanță, altitudine, nu e imponderabilitate! Atracția Pămîntului e aproape la fel ca la nivelul mări. Dacă g, accelerația gravitațională, jos e 10m/s2, acolo sus e cam 9,2m/s2, se poate calcula în funcție de altitudine, adică corpurile cad aproape la fel și acolo sus precum jos. Ca să nu cadă pe Pămînt, zic ei, e nevoie de o viteză ce-ar da o forță centrifugă ce-ar anula atracția Pămîntului. De acolo și cei cam 28 de mii de km pe oră. Un satelit LEO face înconjorul Pămîntului cam înntr-o oră jumate, două ore, după cît de sus sau jos e. La acea viteză închipuiți-vă sateliți de spionaj sau de comunicații! Curaj, închipuiți-vă!
  Fiind în atmosferă este aer, rarefiat, dar este. Ceea ce duce la frecare, încetinire, scădere a altitudinii dacă nu li se dau, din cînd în cînd, cîte-un impuls. Așadar treaba cu gunoaile spațiale este minciună. Fiind atmosferă aerul se-ncălzește mai abitir decît pe Pămînt depășind 1500 celsius (o mie cinci sute). Sateliții fiind și ei denși se-ncălzesc la fel…cum de nu se topesc?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.