Cu șarpele în baie. Jandarmii, chemați de urgență

O familie din Râmnicu Vâlcea a intrat în panică după ce un șarpe a intrat în baie. Jandarmii au intervenit de urgență după ce au fost sunați la 112.

Utilizând un dispozitiv special, echipajul a prins șarpele, care avea nu mai puțin de 1.5 m.

Șarpele, un exemplar de apă, a fost eliberat apoi în mediul său natural, departe de zonele locuite, jandarmii asigurându-se astfel că reptila nu prezintă pericol pentru oameni.

“Recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situații și să nu încerce să intervină singuri.

Manipularea reptilelor poate fi periculoasă, iar intervenția specialiștilor este esențială pentru a asigura siguranța tuturor. În cazul observării unui șarpe sau a altor animale sălbatice în proximitatea locuinței, sunați imediat la 112 pentru a primi ajutorul necesar”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. În caz ca latră la dvs. spuneți-i ca săpunul e din partea casei. Altfel nu văd nici-o problemă în a fi tratat diferențiat. Cui nu-i plac acomodarile, ușa -i deschisă. Drum bun, cale bătută!

    aceasta este o ironie și trebuie tratată ca ironie

  2. si jandarmii au fugit din baie
    cand au vazut ca-i pandeshte sharpele ala…
    (i-a capcanat in baie)

  3. Baiu-i că „soponu” face clăbuci și apa-i udă… Dară, șărpocu-i norocos că el n’are nas să-i pută… Amărâtu’ de el, latră și el pre limba lui ascuțâtă și șărpească! Că bag de seamă, n-are nici urechi de auzât dacă n-o auzât și nu știe de vorba cea dreaptă că „gura bate c..u”. De mușcat nu mușcă, că nu latră de rău, și numa’ de frica că a ieșit fortuit din mediul „naturel” și-o ajuns în jungla omului, în care tăți îs flămânzi și se mâncă între ei…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.