Cum a fost primit la Cotroceni noul guvern

Noul ministru al Culturii,  Mircea Diaconu, a povestit  amuzat luni seară, la România TV, maniera în care a fost primit guvernul la Palatul Cotroceni.

Pentru a depune jurământul de învestitură şi deci pentru ajunge la Palatul Cotroceni, guvernul s-a folosit de un microbuz.

Maniera în care SPP-istul a înţeles să-şi exercite atribuţiile a stârnit însă amuzamentul tuturor.  Astfel, foarte concis în exprimare, acesta a îndrumat „personalul”  îmbarcat, însă numai după ce s-a lămurit care este natura transportului.

„A fost un microbuz, că nu avem un guvern atât de mare, încape într-un microbuz, şi cineva la poartă zice «Ce aveţi aici? Deputaţi, senatori?». Cineva de la noi a zis «Nu, e guvernul». «În regulă», a zis, «parcaţi în dreapta şi tot personalul jos!»”, a povestit amuzat Mircea Diaconu, spre deliciul audienţei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.