Cum se opune Rafila nu doar holerei, ci și științei

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 8
Radu Golban 87 Articole
Author

22 de Comentarii

 1. aveti grija… diavolul lucreaza la toate capetele… oamenii sunt imuni la aceste boli cu istorie genetica. poti avea forme de manifestare, dar nu fatale. dintotdeauna la mare, cam dupa 3 zile, dadeam in „reactie” – febra, varsaturi si alte chestii. un carbune medicinal, apa la greu si FARA FRICA. in 24 de ore nu mai aveam nimic. ca era salmonela – caldura, umiditate, mancat prin farfurii de restaurant sau terasa – vara, enterocolitele si manifestarile intestinale bacteriene sunt la moda. acum rafilianul, o-me-se spune ca „holera” nu este problema. o face ca sa ridice panica p000limii, care se va isteriza. urmatorul pas? „SPRE PROTECTIA” VOASTRA MAI VA INCEPE O NOUA PLAN-DE-MITA. nu ati invatat nimic din faptul ca astia nu sunt doctori? sunt criminali si politruci, aserviti intereselor straine? daca pot ma duc la mare. si imi asum, asa cum mi-am asumat sa traiesc fara frica in aceasta nebunie regizata. TREZITI-VA!

 2. intervine dilutzia…aia!

  -reamintim ca doar MASCA DE GAZE
  confera protectia absoluta
  impotriva bâzdâcului de orice fel.

 3. Golbane cântă la altă masă!
  Mincina cu microbii îmbolnăbesc (boli infecțioase) e pe ducă.
  Golban și Rafila sînt în aceiași barcă.

 4. Nene jurnalistule! Ia dă matale o fugă și bagă vreo șapte bustere. Că dacă ajunge holera și în Tenerife, unde îți faci matale concediul e nasol rău de tot.

 5. Adevarul despre acest Rafila:este un analfabet in medicina si din pacate socialismul a scos foarte multe exemplare de analfabeti in toate disciplinele!
  Al lui tata ,un analfabet a fost numit doctor dupa ce a terorizat Timisoara ca sel al securitatii!
  Din pacate uitam adevarul despre aceste lichele teroriste!

 6. D-le Golban, cu Rafila o fi cum o fi. Nu zic , Doamne fereste ca nu aveti dreptate. Dar ceva este totusi cusut cu ata alba . Dupa marele tun „Covid”,puneti ( sau se pune) la cale unul cu holera . Pe cind ciuma bubonica ? Asa ca sa stim si sa fim pregatiti . Va amintesc si altele inaintea Covid : -gripa aviara ,pesta porcina , pesta porcina africana,etc. Pe cind sindromul streangului pe git ?

 7. @ Dacă v-a pus Ghionoaia să faceți ecografii de șold la micuți, pentru a-i ști încă de mici care este „ciolan boieresc”, după ce a zis Cioroianu ,,shoulder to shoulder”, după care și-a găsit de lucru la bibliotecă, ?

 8. Stiinta ne zice ca NewYork va fi sub nivelu marii in anu 2000 din cauza incalzirii globale. Tot stiinta ne-a zis ca vom intra in era glaciara din cauza poluarii. Aceiasi stiinta ne zice ca sunt 367 sexe.. Credeti in stiinta si nu cercetati!

 9. Autorul, ca un veritabil jurnalist de azi, numeste Gripa Americana din 1917…1920 cu numele popular dar mincinos Gripa Spaniola….De ce o face? Chiar americanii au recunoscut ca gripa spaniola este Gripa Americana nascuta in Kansas si adusa de Armata americana in porturile franceze la intrarea SUA in WW1. Din Europa a fost dusa in Asia de Armata indiana care lupta in WW1 sub drapel britanic…Articol politicianist, oportumist.

 10. vrajeala, e de la ameroloci care n-au eradikt-o. hai cu armamentu’, sa disparem kt mai multzi .

 11. Animatorul Golban îl ia la întrebări pe animatorul Rafila. Animatori de pe scena teatrului kabuki cu măști FP2 și poșirci genotoxice.

 12. Am folosit termenul precum apare in publicatiile de specialitate. Problema a fost si atunci ca Encefalita Letargica debutase (boala sau simptome asociate cu „Gripa Spaniloa” cu un an inainte acelei influenza la 1918, iar cercetatorii (Bassoe 1919) spuneau ca trebuie sa fie o coinfectie intre un virus si altceva inca ne mai intalnit. Oamenii de stiinta erau convinsi (A. MacNatly, E. Bramwel) ca nu se confruntau cu o viroza pentru care dvs. aveti o preferinta la nume. Altii propusesere chiar termenul de „Gripa Germana”. Indiferent care ar fi fost denumirea, pandemia a fost o boala neurologica si nu o viroza respiratorie (A. Di Vito despre EL)

 13. Domnu Holban mai bine se ocupa de pericolele scobitului in orificiile biologice sau pericolul strănutului in batiste cu tesatura rară. E mai Profi că doctorul Șaorma

 14. Prapaditilor, nu va mai intreceti sa dati limbi la unicul papagal OMS infipt in Romania!

 15. „…să concureze cu Henri Coandă în domeniul științelor exacte”?
  Să fim serioși ! Care-s realizarili lu’ Henri Mery Coandă „în domeniul științelor exacte”? Aaaa, că a fost INGINER? …sunt zeci de milioane de ingineri. Aaaa, că azi ceva e numit „Efectul Coanda”? Nici măcar nu l-a descoperit el (deși e BOTEZAT cu numele lui!), el l-a re-descris dupe 1911, fenomenul era cunoscut de la 1800 în lumea tehnică britanică, descris într-un tratat la 1880. Nici azi n-are o aplicație practică!
  A lucrat p’în industria aeronautică britanică incipientă, fiindca a avut norocul să iasă cu PRIMA promoțîie dă ingineri șpețializați a franțujilor! A „inventat avionul cu reacție”? Nici poveste! Uite:
  „Contemporary sources describe the Coandă-1910 as incapable of flight. Years later, after others had developed jet technology, Coandă started making claims that it was a motorjet, and that it actually flew. According to Gibbs-Smith: „There was never any idea of injecting fuel; the machine never flew; it was never destroyed on test; and Flight noted that it was sold to a Monsieur Weyman”.”
  Oltenii îl cred „a’ lor” pi Coandă? Nici poveste! Născut la Bukale dîntr-un mitic șî o franțuzoaică, școlit la Bukale șî Yeș’. Singura legătura cu Oltenia e că olteanu’ Ceașkă s-a zbătut financiar șî persuasiv, dîn motive propagandistice naționalist-comuniste evidente, să-l aducă să moară la Bukale!

 16. Poate il intreaba cineva pe domnul Rafila motivul pt. care cei care termina Facultatea de Medicina nu li se ofera automat posturi in Spitale sau Policlinici ,asa cum era inainte de 89.Prefera sa angajeze medici din alte tari asiatice,iar pe apsolventii nostrii de medicina, ii lasa sa plece afara din tara ca sa isi gaseasca un loc de munca.

 17. Sa nu-l mai suparam pe Profesorul Rafila, exolicand cheia prin care se compara maximul la care ar putea ajunge ;)))

 18. ***Austria: Din cauza încălzirii globale, oamenii ar trebui, de asemenea, să se aștepte la o creștere a rezistenței la antibiotice (poate nu cunoasteti inca, dar otrava pe care ati acceptat-o, pe langa distrugerea imunitatii naturale, v-a introdus in organism REZISTENTA LA ANTIBIOTICE! va trebuie tratament pentru IMUNIZARE: imunoglobulina, gammaglobulina, in urma unui control specific! va mai recomand ARONIA – puteti sa o cresteti – planta arbust, fara fitze si figuri, rezistenta la stres – costa vreo 13 lei radacina de plantat!) la mai multe boli pulmonare ca urmare a creșterii poluării cu praf fin și la mai mult cancer de piele din cauza radiațiilor UV crescute. „Ne confruntăm cu o provocare cu adevărat mare, și pentru sistemul nostru de sănătate”. Pentru a reduce riscurile de sănătate legate de climă pentru oameni, în viitor, este important ca populația să reacționeze la schimbările climatice, printre altele informându-se sau protejându-se cu vaccinări”. LA MAI MARE CU DEPOPULAREA r a se i aaa l be ! planul kalergi in curs! (#veritasNecenzurat)
  https://exxpress-at.translate.goog/erstes-institut-empfiehlt-impfen-gegen-den-klimawandel/?_x_tr_sl=de&_x_tr_tl=ro&_x_tr_hl=en-US&_x_tr_pto=wapp
  „te sperie schimbarile climatice?” NU, MA SPERIE PASIVITATEA OI LOR CARE NU STIU CE SA FACA CU LIBERTATEA CASTIGATA DE INAINTASII LOR! MA SPERIE LIPSIREA DE LIBERTATE SI INCALCAREA DREPTURILOR FUNDAMENTALE, TEROAREA EXPERIMENTULUI MAO-CHINA ASUPRA OMENIRII J E GU RI LOR!

 19. Nu stiu daca pot sa ma exprim, deoarece n-am decat un indice H de 57, dar ati putea sa-mi explicati cum se realizeaza relatia dintre virusul mozaicului tutunului (vegetal, pentru care nu avem receptori adecvati) si SARS-CoV-2 (animal, care nu poate infecta plante), avand in vedere ca virusurile sunt metabolic inerte si pot interactiona doar odata ce au patruns in aceeasi celula?
  Multumesc, apreciez mult.

  Cristian Apetrei

 20. Acum vorbind serios, OMS a declarat public si galagios ca muscaturile de ursi, ciini, pisicic, gaini, vaci, pesti, si altele pot duce la infectii, imbolnaviri si decese. Iar firme ca Pfizer, AstraZenec, Aureola Borealis, Johnson & Jonson, Moderna sau BioNtech au vaccinurile, cu tratamente genetice cu mRNA, pregatite si puse la vinzare pentru astfel de infectii declrate ca „deosebit” de periculoase de OMS. Cine e amator e intodeauna bine venit, zice un vorbitor de la OMS, si sa traiasca sfinul profit de pe urma fricii insuflate populatiilor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.