Cum va fi vremea în primele două zile ale săptămânii

Potrivit meteorologilor, luni vremea va fi caldă, cu temperaturi în uşoară creştere. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23…24 de grade pe litoral şi 29…30 de grade, local, în zonele de câmpie şi podiş. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse şi descărcări electrice după-amiaza şi seara, pe arii restrânse în zona montană şi cu totul izolat în rest. Temperaturile minime se vor încadra între 9 şi 19 grade, mai scăzute, spre 5 grade, în depresiunile Carpaţilor Orientali, unde vor fi condiţii de ceaţă.

Și în Capitală, luni vremea va fi caldă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

Marți, în țară, vremea va fi predominant frumoasă şi se va menţine caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza şi seara când, pe arii restrânse la deal şi la munte şi izolat în centru şi est vor fi averse şi descărcări electrice. Izolat vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23…24 de grade pe litoral şi 30…31 de grade, local, în zonele de câmpie şi podiş. Temperaturile minime vor fi încadrate, în general, între 9 şi 18 grade.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.