Dan Petrescu la CFR Cluj sau la Rapid?

Dan Petrescu a fost demis de clubul sud-coreean Jeonbuck Motors după un început de sezon absolut dezastruos, cu opt partide fără victorie. Dar Bursucul nu va avea cu siguranță prea mult timp liber, pentru că este dorit cu disperare în SuperLiga de către două echipe din play-off.

Ambele au jucători valoroși, dar cu toate acestea au avut evoluții departe de așteptări.

Este votba despre CFR Cluj, care tocmai s-a dfespărțit de antrenorul Adrian Mutu, care, culmea, dar a început sezonul actual pe banca Rapidului! Și este vorba despre Rapid, unde se cere insistent capul antrenorului italian Cristiano Bergodi.

După ce a călcat în picioare liderul FCSB cu 4-0 în ultima etapă a sezonului regulat și s-a apropiat la patru puncte în urma înjumătățirii punctelor în play-off Bergodi a pierdut toate cele trei partide din play-off: 1-2 acasă cu Farul, 1-4 la Craiova cu Universitatea și tot 1-4 în Giulești cu CFR Cluj.

Ambele cluburi au în plan aceeași variantă de antrenor. Adică omul rămas liber din Coreea de Sud, Dan Petrescu. La Cluj Petrescu a luat de patru ori titlul.

La Rapid a fost la început de carieră, în 2003.

Patronul ardelenilor, Neluțu Varga, ar trebui să aibă, în mod normal, prioritate. La Cluj Dan Petrescu a reușit cele mai mari performanțe din carieră, sunt câțiva jucători cu care se știe foarte bine iar relația cu Varga a fost destul de bună. Dar Dan Petrescu a transmis că nu va veni fără un contract pe minim două sezoane și fără a introduce o clauză foarte avantajoasă ca despăgubiri în cazul în care ar fi demis.

La Rapid ambii acționari, Dan Șucu și Victor Angelescu îmbrățișează varianta Petrescu.

Se presupune că inclusiv relația cu suporterii ar fi OK, devreme ce a mai activat aici, fie și pentru o scurtă perioadă, și relația a fost OK. Cel care va decide unde va merge este numai Bursucul.

Ambele variante îi surâd și cu siguranță va analiza foarte temeinic înainte de a anunța noua sa echipă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

  1. Super antrenorii români nu performeaza la echipe de liga a III- a in strainatate dar în miticistan experți.
    Drogalaul Mutu este o ofensă adusă meseriei de antrenor că de altfel și regele albanez.

  2. Danutz este oriunde perfect: „baietii a jucat bine, dar ne-au batut scarbile acelea” ! Totusi, la Dinamo 1948 este cel mai bun.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.