Ingrediente pentru blat:
Pentru umplutură
Pentru crunch
Rețeta pas cu pas
11. Acoperiți aluatul cu un alt pergament de copt și presărați deasupra 150 g de orez. În acest fel, aluatul nu se ridică, iar tarta va avea o bază frumoasă.
11. Acoperiți aluatul cu un alt pergament de copt și presărați deasupra 150 g de orez. În acest fel, aluatul nu se ridică, iar tarta va avea o bază frumoasă.
Comentariile sunt închise.
Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.
Dovlecii de pe umerii ,, scriitorilor ,, din presa de orice fel , în goliciunea lor , nu pot mai mult în disperarea de a fi observate săriturile gardului de la Bălăceanca și de a promova cu obstinație Halloween – ul străin tradiției romănești . Așa e cool , mișto …