Demisie la Antena 1

Andreea Țopan nu va mai prezenta Observatorul orei 12.00 de la Antena 1, din motive nedezvăluite. Vineri a prezentat ultimul jurnal.

Prezentatoarea a publicat pe Instagram fotografii alături de colegi.

„Vă mulțumesc! Cu iubire, Andreea!”, a fost mesajul acesteia. Andreea Topan pleacă după 14 ani petrecuți la postul familiei Voiculescu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ţopan (@andreea_topan)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Ţopan (@andreea_topan)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

7 Comentarii

  1. Asta chiar nu mă așteptam ,vai Andreea să trădezi tu prea sfințitul Felix,preagrabnic golitor al conturilor
    pline,mare aducător de învățături de la pământurile sfinte și apostolul Gâd,prea îndrumătorul celor oropsiți cu judecata putina,iubitori de tărășenii spuse cu tâlc.

  2. Cate milioane de romani dupa o viata in care au muncit in fabrici sau mine au ajuns pe drmuri, fara ca presa sa scrie de drama lor. Prin ce au trecut familii in care ambii parinti lucrau in aceeasi fabrica si nici nu aveau varsta pensionarii. Multa sanatate si noroc, sigur in Bucuresti va gasi un loc de suplinitoare daca are studii…

  3. Postul a facut APOLOGIA GENICIDULUI prin Gadea Radu Tudir si Bogdan Chiriac si multi evvreii satanisti.
    Geoana joaca pentru evvreii lui. De ce NATO nu a cerut Ucrainei cedarea Sudului Basarabiei la romani. Si NATO avea granita la Odesa. Nu s-a facut nimic in interesul Romaniei pentru ca evvreii vor si Moldova capushata tot de ei. Nuste jeguri tradatoare dusmani ai romanilor. Acum ar vrea sa bage Romania in razboi. Dar nu se mai poate pentru ca vine TRUMP si face pace cu PUTIN. ROMANIA a pierdut iar condusa de evvreii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.