Denunţătorul lui Coldea-Dumbravă s-a dus şi la Ambasada SUA

Afaceristul Cătălin Hideg, patronul condamnat al companiei Sanimed International, care a denuntat la DNA  gruparea Coldea – Dumbravă – Trăilă, a povestit la  România TV că apăruse o mare supărare în interiorul grupării pentru că aflaseră că a fost la Ambasada SUA.

”În momentul in care am avut acea discutie, penultima cu Dan Tohaci, în parcare în Piata Victorie, el atunci a fost foarte suparat pe mine ca acea întregistrare ajunsese la Ambasada SUA, că a aflat dl ambasador de problema mea și se interesa de situația mea din România, de ce am ajuns în asemenea situație. El mă certa și îmi spunea ca sunt un nimeni, nu reprezint nimic, că sunt un hot care a furat nu știu ce din firmă”, a spus Hideg.

Despre prima discuție cu generalul Dumbravă: ”La început a încercat să mă înnebunească cu tehnici ale serviciilor secrete”

”Prima discuție pe care am avut o cu domnul Dumbravă, dansul aproape o ora mi-a povestit cum se actionează operativ, cum se fac filaje, cum se inregistări care mi-ar putea fi de folos in dosar. M-a ametit, n-am înțeles nimic. La inceput a incercat sa ma innebuneasca cu tehnici ale serviciilor secrete, dupa care mi-a spus toate aceste lucruri sunt în legătură cu optimizarea dosarului meu in justitie”, a mai spus Hideg.

Întrebat dacă i-a spus clar că va interveni în justiție, Cătălin Hideg a răspuns: ”Ce putea sa faca altceva? Este evident ca voia sa faca aceste lucruri prin prisma relatiilor pe care le aveau, santajau judecatori ca să ia acele decizii.

Am vazut cum m-a tratat judecatorul, ca ultimul infractor”.

”Lucrurile s-au schimbat când a apărut avocatul Trăilă. ”Mi-au zis la un moment dat ca mergem pe aceasta varianata simplificată, ca 1/3 din pedeapsă, că nu au cum sa nu mi le acorde ca din cele 2 capete de acuzare, din calculele pe care le facea dl Traila, ca scadeam si adunam, nu aveam de unde sa stiu, imi garantau ….”, a mai spus denunțătorul generalilor.

”In momentul in care am primit aceasta condamnare 4 ani cu executare de la dl Bunea va dati seama ca am fost socat, erau atat de siguri ca studentul domnului Traila imi va da … Niciodata in acesti doi ani, a fost prima data cand EPPO nu a contestat decizia”, a mai spus Hideg.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

18 Comentarii

 1. EPPO NU A CONTESTAT DECIZIA”..!? INSEAMNA CA SI COANA KOVESI, SI-A BAGAT NASUL IN CIORBA …!

 2. Mda bre,.Păi a fost la șefu,..Avea vre-un rost să deranjeze pe romînu ”el prezidente hakuno matatta ”? Oricum demonstrat, marele spion derbedeu borfaș patriot e la comanda CIA,..deci are frăiele căpăstrului și a zăbalei la ambasador…care fiind in menopauză uneori e isterică..

 3. ,punct lovit !
  La Ambasadă trebuia mers de la început.
  Ca unul, Petrov, parCĂ…CAre a băgat utilități pe terenul LU’ Popovelu.
  măR🎯g …
  ■)RumburKK- ComaZat IliciEscian TL & TM -RumburKK(■

 4. Pe indivizii astia ca Hideg, Tokaci si altii nu i-a deranjat niciodata Luluta. Probabil pentru ca or fi stiut ungureste.

 5. Toate aceste lichele impreuna cu Kovesi si inventatorul Basescu, ar trebui arestate ptr constituire de grup organizat mafiot.
  Asta a fost in realitatea gasca lor……[Rumburak]

 6. Asta e o mafie formata din securiști și partidele psdnl, justiție coruptă in care toți mafioții au scăpat pe prescriere

 7. @26 MAI 2024 LA 8:00..Da bre, dacă mai ai dubii despre originile romînilor..Iar se spune că limba maghiară e limba din rai, limba eternității, mai ales că un romîn nici intr-o eternitate nu reușește s-o invețe..deci stă dinolo, la subsol..

 8. Mă oameni buni, vouă ura născută din decenii de neputință și lașitate împotriva a ceea ce vi s-a băgat în cap că ar fi „statul paralel” v-a întunecat în așa hal mințile încât nu simțiți că atacul la Coldea, până la urmă doar o slugă vremelnică a statului profund românesc, la rândul său doar o slugă obedientă a statului profund al Stăpânului strategic pute de la zece poște a diversiune? Care are rostul de a tulbura apele ca să nu vedeți că sunteți pregătiți să fiți trimiși la abator?

 9. Păi cioColacu, brancardierul de la SMURD l-a dus acolo la ”medico-legal să-și ia certeficat medico-legal . Acuma de cănd cu ”dezveleala asta, SMURD-UL comasat pESEDEE cu PeneLe a băgat sub masă pe extremiști ,îi duce la ATI direct , pen că i-a lăsat fără ”obect – așa zice și ”plăngerea lui ^Trăil-ar famelia ta care ”circulă fără soție de 12 ani . Acuma SMURD-ul e cu poporu oprimat împotriva călăilor/ cioclilor , extremiștii sunt pa !.”Poi dă cănd sunt Io ,la Stabor și Fănica la ”Justețe , ”puradeii au rămas de ”căruță …

 10. Ha, ha! Acum o văs’t ș’ amiricanu’ că pi român nu te poț’ baza… Ș’ nij’ nu-i cazu’. Mai divreme, or’ mai târzâu, trădiază ș’ schimbă tabăra…

 11. O mers la Marea Poarta , ca asa se poarta la romani, trebuie sa mergi la stapan . Cred ca si americanii se mira cat de sclavi suntem , fara sa depuna ei prea mult efort.

 12. Johanis care a musamalizat si sustinut miseleste pe sefii SRI sa faca din Justitie un „Camp tactic” al potlogariilor lor golanesti si al comenzilor lu’ Johanis – nenorocind oameni, deci, Johanis s-a ras pe bot de la orice job de decizie din UE sau NATO sau oriunde extern, deoarece nici americanii nici europenii nu sunt tampiti sa-si bage in casa un tradator dovedit, unul ca Johanis nu mai prezinta nici o garantie politica sau economica, vazut dupa explozia cu „campul tactic”, ca fiind un pericol pt stabilitatea unui organism international.

 13. Deci un hot este revoltat ca alti trei hoti i-au dat teapa. El nu spune sunt nevinovat ci este indignat de necinstea hotilor care trebuiau sa il scape de puscarie in urma unei mite incomplete! Probabil la ambasada s-a prezentat ca o victima!

 14. Domnule s a dus la ambasada ori a venit de la Ambasada …Eu cred ca s a dus sa ra[porteze caaaa….misiunea a fost indeplinita …cauzashu ..mort..

 15. Neprotejatul firav (1/6 fara TVA) s-a dus sa informeze STATUL PARALEL ? Cand va informa noul CAER ? Mai bine s-ar refugia, ca altii, in ambasada unui stat „liber, democratic si suveranist” la Bucuresti. Unii borfasi din Franta n-au ezitat s-o faca.

 16. Unii care doreau schimbarea domnitotului plăteau la Stambul ” manifestanți” care purtau ” rogojini aprinse în cap”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.