Fenomen paranormal în satul lui Luci Suciu

În satul Vechea-Deuş din comuna Chinteni, judeţul Cluj, s-au furat acum o lună  aproximativ 550-570 kg de tablă de cupru cu care trebuia acoperită Biserica Veche, relatează gazetadecluj.ro. Iar furtul ar fi devenit un subiect tabu.

Întâmplător, în aceeaşi perioadă Firma lui Nelu Bene asfalta satul respectiv.  Acum două săptămâni în comună s-ar fi aflat că poliţiştii au descoperit cine a furat tabla, însă primăriţa Luci Suciu încearcă să transmită tutoror că subiectul rămâne unul tabu şi se încheie aici, ca vor comanda alta tablă, ca să nu iasă scandal acum, chiar înainte de alegeri.

Localnicii sunt supăraţi şi vor să ştie cine a furat tabla chiar din curtea sfintei biserici şi cer ca investigaţiile să continue, dar şeful de post din sat, Cristian, ar fi zis, într-un cerc privat, că asta e o treabă care-l depăşeşte, fiind la un nivel mai înalt ca Vârful Omu’ , mai scrie publicaţia locală.

Luciu Suciu este primar PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

12 Comentarii

 1. Luci este diminutiv de femeie. Acest (aceasta) Luci pare deci a fi de la USR si nu de la PSD.

 2. ”Subiect tabu!”
  Daca-i Vorba de primari PSD o fi fost Coldea pe acolo. Ei, PSD-istii toti au trecut pe la academiile sistemului. Vine Ciolacu si ne spune ca ei s-au cumintit, ca justitia functioneaza nevoie mare….. Cu cat se scuza mai mult, cu atat se acuza.
  Deci e vorba iar de un primar PSD si nu USR.

 3. Va imaginati cate cazane de palinca s-au putut face din cele 570 kg tabla din cupru? Daca primarita a primit o spaga echivalenta cu valoarea a cateva cazane, atunci cum sa nu puna batista pe tzambal si sa cumpere alta tabla?
  Nu vad ce biserica atat de fastuoasa este in acel sat, incat sa merite acoperis din tabla de cupru. Eu am in apropiere o ditamai biserica, acoperita cu tabla din fier zincat si vad ca se tine bine de zeci de ani.
  Daca nu cumva disparitia tablei din cupru o fi fost planuita inca de la inceput, ca sa aiba cucoana bani de campanie cu care sa convinga consatenii s-o voteze……[Rumburak]

 4. Rumburak !!! Vad ca te pricepi si la politica de sant satesc😄😄😄

 5. Bramburak este un mocan din zona. Il cunosti dupa cum se opinteste la scris. Dar ca celor ai sai ii place sa scrie despre mitici. De, complexele …

 6. mai înalt ca„OMUL” ESTE „NEOMUL CE CONDUCE PROTECTORATUL! OARE ÎI TREBUIA TABLA SĂ-ȘI FACĂ AVION PERSONAL -CA SĂ NU-L MAI LUAȚI…..

 7. Astăzi 26 mai 2024 in Bucuresti miroase a apa de Balta de Mare !

 8. Puneti pe Biserica Tabla de Inox si cu Paratraznet ! Si Tzine Tabla de Inox . Sute de Ani !

 9. S-a format o clasa de vechili-primari care au luat în proprietate instituțiile României (inclusiv MAI). Votați în continuare pe acești vechili și totul ”va fi bine”, veți fi furați ca la drumul mare. ”Moara cu noroc” a lui Slavici va fi rescrisă de către binomu Ciucă_Ciolacu in ”Primăria cu Noroc”. Pe A1 vedem cun ”senin” tovarășul-ostaș Ciucă se uită în zare , probabil caută și el tabla furată…

 10. Hi-hi-hi, m-a pus dracu să mă uit pe saitul primăriei din Chinteni unde stăpânește Dna primar Suciu I.Magdalena Lucia, „bucată” bunuță la cei 50 de ani, spălată și sulemenită corespunzător, care-i „stăpânește” pe cei 2700 de Chinteni din, atenție, anul 2000 fiind deci la al 6 mandat și PSD-ul o pregătește pentru urmatorul. Declarația de avere a Doamnei care apare pe sait este din 2021 (!!!!!) este nesfârșită la capitolul terenuri și niște „amărâte” de mașini și venituri ! Cum se spune la așa avere făcută dintr-o amărâtă de primăriei, „rămâi crăcănat” !

 11. Mai bine sa ma opintesc la scris, decat sa ma opintesc la lins dosul Putinantropului ca dv. E mult mai sanatos scrisul, decat linsul……[Rumburak]

 12. Nu ne mira nimic stirea asta pt. ca in Romania totul se fura zilnic .Daca am fi informati cam cite se fura nu ne-ar venii sa credem.Sportul asta cu furatul il practicam inca de mici copii atunci cind ne urcam in pomii fructiferi la vecini si furam .Dupa ce crestem mari devenim niste profesinisti in a fura .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.